Vladan Milojević (©MN Press)
Vladan Milojević (©MN Press)

Milojević: Pobeda za našeg Gagija

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 21:29

"Jako nam je teško bilo svih ovih dana i imali smo ekstra motiv. Drago mi je da smo mu ispunili želju"

Drugi put u samo nekoliko dana fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan na svom stadionu. Nakon prvenstvenih 3:2, ovaj put bilo je 2:0 u polufinalu Kupa Srbije.

Oba pogotka crveno-beli su postigli u prvom poluvremenu, a početkom drugog dela utakmice propustili su nekoliko velikih prilika da uvećaju prednost. Nisu uspeli, ali nisu crveno-beli ni dozvolili rivalu da unese neizvesnost i dramu u finišu meča.

Izabrane vesti

Po završetku utakmice na stadionu Rajko Mitić Vladan Milojević je izneo svoje utiske pred kamerom TV Arena Sport, posvetivši pobedu nedavno preminulom Draganu Milanoviću, dugogodišnjem ekonomu kluba.

"Sigurno da ovu pobedu posvećujemo našem preminulom Gagiju. Jako nam je teško bilo svih ovih dana i imali smo ekstra motiv. Drago mi je da smo mu ispunili želju", na ivici suza govorio je trener Crvene zvezde.

Milojević je potom čestitao Igoru Duljaju na pripremi ove utakmice.

"Pohvalio bih mog Šumadinca, on je iz Topole, ja iz Aranđelovca. Složiće se da je manji grad...", našalio se strateg crveno-belih, a zatim dodao:

"Jako dobro pripremljena utakmica od strane Partizana. Bio je ovo jako dobar derbi, Mislim da je Partizan prikazao dobar model igre u obe utakmice, danas je pokušao sa Gohom iza malog Baždara. Onog momenta kada smo videli kojih 11 će Duljaj da izvede, imali smo ideju šta želi. On je dobro pripremio utakmicu, bio je ovo dobar derbi, dve dobre ekipe. Mi idemo dalje i jako sam srećan jer je ovo moje prvo finale sa Crvenom zvezdom. Znamo da ćemo igrati sa Vojvodinom, ali nećemo razmišljati o tome iako nam je sledeća utakmica sa Vojvodinom u prvenstvu. Ja ne biram utakmice, svaka prva mi je jako bitna. Imamo malo vremena da se večeras odmorimo i krećemo sa pripremama za utakmicu u Novom Sadu".



tagovi

FK Crvena zvezdaVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara