©Starsport
©Starsport

Milojević pred gostovanje Pančevaca: Očekujem tešku utakmicu

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 17:36

Strateg Crvene zvezde kurtoazno pohvalio Pančevce i istakao kvalitete pretposlednjeg tima u Superligi

Crvena zvezda je obezbedila prvo mesto na početku plej-ofa i pre 30. kola Mozzart Bet Superlige, ali će gostovanje Železničara predstavljati priliku da branilac trofeja u najmanju ruku održi četiri boda razlike u odnosu na večitog rivala i u pobedničkoj atmosferi dočeka susret sa Partizanom. Uprkos ulozi apsolutnog favorita, crveno-beli uz značajnu dozu opreza gledaju ka nedelnom susretu sa novajlijom u eliti, a Vladan Milojević je biranim rečima govorio o pretposlednjem timu na tabeli.

Izabrane vesti

"Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već demonstrirao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo veoma tešku utakmicu", rekao je Vladan Milojević. i potom nastavio sa komplimentima na račun kolege:

"Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao trenerske kvalitete u prethodnom periodu".

Iz perspektive crveno-belih ime rivala nije faktor koji utiče na način pripreme za naredni izazov.

"Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način".

Na pitanje da li će se na tereu protiv pančevaca naći Žan Filip Kraso i Šerif Endijae, Milojević je ostao tajanstven, istakavši samo da pauza zbog žutih kartona očekuje Gelora Kangu. Potom je strateg crveno-belih prokomentarisao igre Lazara Romanića, nekadašnjeg Zvezdinog deteta.

"Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega", rekao je Milojević.


tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićFK ŽelezničarŽelezničar Pančevo

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara