Milojević preživeo Nikolića i Miletića i došao nadomak prvog mesta uz svog anđela čuvara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.12.20. | 18:12

Sirijska gol mašina nastavlja da donosi pobede Al AHliju

Kao nekad na večitom derbiju. Sa jedne strane nekadašnji miljenici zvezdaša Vladan Milojević i Marko Marin, a sa druge bivše partizanovci Nemanja Nikolić i Nemanja Miletić. S tim što je poprište fudbalske bitke ovoga puta bila Saudijska Arabija na kraju su se radovali bivši zvezdaši.

Milojevićev Al Ahli je kao gost savladao Al Raed 2:1 i prišao lideru Al Hilalu na samo bod zaostatka posle jučerašnjeg remija Lučeskuovog tima. Al Ahli za sada igra iznad svih očekivanja i posle trećine prvenstvene trke se nameće kao legitiman kandidat za titulu iako su Al Hilal, Al Nasr i Al Itihad ušli u sezonu kao favoriti.

Izabrane vesti

Ipak, nije lako danas bilo Al Ahliju protiv motivisanog domaćina. Do pobede je stigao golom tek u nadoknadi vremena.

Al Raed je poveo golom bivšeg Partizanovog i Spartakovog napadača Nemanje Nikolića iz penala u 13. minutu i odolevao do poluvremena.

Ipak, Al Ahli je posle deset minuta igre u drugom poluvremenu stigao do izjednačenja. Strelac je bio rumunsko krilo Aleksandru Mitrica koji je pre par meseci došao iz MLS lige. Proigrao ga je najbolji igrač Milojevićevog tima Omar Al Soma.

Krenuli su gosti ka totalnom preokreti u uspeli u poslednjim momentima meča. Ah Ahlijev anđeo čuvar se opet ukazao. Već godinama je Omar Al Soma idol Al Ahlijevih navijača i kreator svih uspeha. Više puta najbolji strelac lige i verovatno najbolji igrač u istoriji kluba je postigao spektakularan gol u 92. minutu iz slobodnjaka sa preko 25 metara.

Al Soma je u prošlom kolu postigao jedini gol u pobedi nad Al Fatehom, a nedavno je postigao i het-trik u gostujućoj pobedi nad Al Ainom. Na listi najboljih strelaca lige se već probio na drugo mesto...



tagovi

Nemanja MiletićNemanja NikolićOmar Al SomaVladan MilojevićAl Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara