Komentari na vest

Milojević: Protiv Radničkog maksimalno zalaganje, Mijatović može kao Rakonjac

R

Rakonjac je

pre oko 1 godinu

Pre zadnjeg kola, bio drvo, menađerska kombinacija, itd, itd. A sad kad je dao dva gola, hvale ga ovi stručnjaci sa portala. Inače su ga oni i zvali kombinacijom, kako vas više nije sramota.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

To je tako uvek na portalima i forumima. U bar 90% slučajeva stvarnost je suprotna od onog što većina tvrdi. I ne samo u sportu. Ljudi su banalni.
M

Menaz

pre oko 1 godinu

Dajte Mijatovicu da igra,njegove sposobnosti su daleko vece od ova dva starija spica. Pustite dete bre da se razvija,sad mu je najpotrebnije. Zasluzuje vise od ove dvojice da igra,em Zvezdino dete em zivot proveo na marakani em vrhunski talenat...
G

Gosttttt

pre oko 1 godinu

Debeli da smrsa prvo, i prestane da zdere po Galeriji
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Много је дебео, исти Лука Јовиќ! Неможеш да ждереш бургере и играш фудбал. Када је улазио у игру против пазара, зумира га камера, прави буцко!
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Васиљевиќ-Николиќ, Азаров, Лековиќ, Ераковиќ-Мијаиловиќ, Кангва, Иваниќ-Митровиќ, Букари, Ракоњац
1

1qazxsw2

pre oko 1 godinu

dabogdaumro!!!!
d

delija02

pre oko 1 godinu

Borjan brani sigurno,ako nije na golu bice smak sveta
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Rakonjac je u jednoj utakmici objasnio onom uobraženom, onom što što stavlja ruke na uši i prste ispod brade, onom što je umislio da je neki superstar, onom antitalentu Pešiću, kako treba da igra špic. Dečko se bolje kreće, više se nudi, bolji osećaj za prostor, bolji osećaj za gol itd itd. Dao je dva gola, glavom i nogom, i imao mrtvu šansu da da i treći gol. Treba dovesti za LŠ špica gol ubicu, Rakonjca ostaviti kao pomoć tom špicu, a Pešića prodati.
b

brankopsps

pre oko 1 godinu

Pa onda daj šansu više tom Mijatoviću, pet godina mladji od Rakonjca, ne košta milionče, od malena u Zvezdi, zna šta nosi dres Zvezde!