©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Kvalitetan početak radne kladilačke sedmice

Vreme čitanja: 3min | pon. 20.05.24. | 23:34

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SALERNITANA – VERONA (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 1:2

Do bodova spasa gosti su stigli golovima Tomaša Suslova u 22. i Majkla Folorunsa u nadoknadi prvog poluvremena, dok je sa kapitenskom trakom oko ruke ekipu predvodio Lazović. Upisao je bivši fudbaler Crvene zvezde asistenciju za drugi gol.

Opširnije OVDE

JURGORDEN – HALMSTAD (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 2:0

Zahuktao se švedski šampionat, baš kada ostatak Evrope polako kupi prnje. Tu su dakle i prilike da se nešto zaradi od klađenja. Ovakav tip je savršen primer da se Šveđani ne šale i da im valja verovati.

SILKEBORG - BRONDBI (tip 2, kvota 1,57) – rezultat 0:2

Brondbi je došao nadomak treće titule u poslednjih 20 godina! Midtjiland je poklekao na najtežem ispitu u plej-ofu, odigrao 3:3 na gostovanju Nordsjelandu, tako da je četa Jespera Serensena zahvaljujući slavlju protiv Silkeborga u gostima, izbila na prvo mesto kolo pre kraja danskog šampionata.

Opširnije OVDE

SION – ŠAFHAUZEN (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0

Završena je sezona u švajcarskoj Drugoj ligi, a Sion, predvođen dvostrukim strelcem,  momkom našeg porekla Dejanom Sorgićem (najbolji strelac lige sa 16 golova, nijedan sa bele tačke), obezbedio je nazad provoligaški status, dok će drugoplasirani Tun morati kroz baraž.

BORAC B. – IGMAN (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 4:3

Kolo pre kraja Premijer lige Bosne i Hercegovine, šampion je poznat. Kao što se i dosta pre moglo naslutiti, titulu je treći put u svojoj istoriji osvojio banjalučki Borac.

Opširnije OVDE

ESPANJOL – OVIJEDO (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:1

Dva kola je ostalo do kraja regularnog dela španske Segunde, te je sve luđe i toplije. Ovijedo se iz petnih žila bori za plej-of, ali i dalje ništa nije sigurno, dok ga je Espanjol sa ova tri boda obezbedio.

ZAGLEBJE – LSK LOĐ (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 2:1

Kolo pre kraja poljske Ekstraklase ne zna se ko je šampoona (po 60 bodova Jagjelonija i Slask), ali se zna da će ispasti Horžov i poslednjeplasirani LSK Lođ. Čeka se još treći kandidat.

GENK – ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,72) – rezultat 1:0

Odigrano je pretposlednje kolo Šampionske runde belgijskog šampionata i titula će, sada je jasno, otići u vitrine Briža. Antverpen je i pre ostao bez Evrope, dok se Genk drži na četvrtom, poslednjem „UEFA“ mestu sa samo bodom prednosti nad Serkl Brižom. koji je u nedelju kiksnuo.

PRECRTANO

HAM KAM – BODO (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 1:0

Skandinavci, zapravo čitav sever Evrope razigrava se uz bubamaru dok mi ostali polako ulazimo u pusto fudbalsko leto. Ali, iako je tamo (naravno) sve pošetno, samim tim ume da bude i veoma neizvesno za tikete.

VELEŽ – GOŠK (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:3

Prvo je Sarajevo pokleklo u prvom meču dana (1:1 sa Posušjem), pa je Veležu bio dovoljan i bod za overu plasmana u Evropu kolo pre kraja BiH šampionata. Bod dovoljan za treću poziciju na tabeli.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara