Vladan Milojević
Vladan Milojević

Milojević: Spartaksova prednost što su u takmičarskom ritmu, ali…

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 15:00

Trener Crvene zvezde o žrebu za kvalifikacije za Ligu šampiona..

Spartaks, pa - ako sve bude prema očekivanjima, a nema razloga da ne bude tako – APOEL. Uvek naravno može i lakše, ali utisak je da je Crvena zvezda dobro prošla na žrebu za uvodna kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Vladan Milojević ipak upozorava da srpski šampion nikoga ne sme da potceni, pošto su svi timovi u ovim kvalifikacijama – prvaci svojih država.
Bliže nam se i zvanične utakmice i to je ono što je najlepše u fudbalu. Znamo svi da je pripremni period najteži i njega treba da odradimo kako treba da bismo spremno dočekali protivnike. Nisam imao nekih posebnih želja pred žreb, možda kao i svake godine što kažem, izbegavanje dalekih putovanja i nekih zemalja gde temperature nisu povoljne za fudbal u letnjem periodu. Poštujemo sve ekipe jer čim su prvaci svojih zemalja znači da imaju kvalitet. Ali, pre svega, razmišljam o svojoj ekipi i o tome da se mi dobro pripremimo, uz veliki respekt prema protivniku”, prve su Milojevićeve impresije.

Izabrane vesti

Kad je već Spartaks u pitanju, nema sumnje da početak kvalifikacija dolazi u povoljnijem trenutku po Letonce s obzirom da su oni već odigrali 11 utakmica u domaćem prvenstvu.
Jeste prednost za njih to što su u takmičarskom ritmu, ali sa druge strane, ne možemo na takav način da razmišljamo. I mi ćemo imati do te utakmice četiri provere u Austriji i nadam se da ćemo sa te strane biti apsolutno spremni”.

A onda ako sve ispadne kako treba – Kipar?
Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu imao sam osećaj da ćemo njih izvući, to sam i rekao ljudima oko sebe. Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks”, oprezan je Milojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara