Miloš Jojić (u sredini) ©Star Sport
Miloš Jojić (u sredini) ©Star Sport

Miloš Jojić dobio poziv iz Letonije

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.23. | 20:52

Iskusni vezista blizu novog inostranog angažmana

Vest da je Miloš Jojić otputovao na pripreme sa Partizanom odjeknula je početkom zimske pauze, međutim zvanični povratak iskusnog veziste u Humsku od starta je predstavljao nerealan scenario, a kako Mozzart Sport saznaje potencijalna naredna destinacija 30-godišnjeg igrača je Letonija.

Naime, Jojić, koji od povratka crno-belih iz Turske više ne trenira sa ekipom Gordana Petrića, vrlo je blizu potpisa sa Rigom. Iskusni vezista već se nalazi sa letonskim timom na pripremama u Turskoj gde trenira sa ostatkom ekipe.

Izabrane vesti

Jojiću bi, ukoliko na kraju dođe do saradnje, Riga biti peti inostrani klub u karijeri. Prethodno je nastupao za Dortmund, Keln, Bašakšehir i Volfsberger.

Osvajač titule sa Partizanom iz sezone 2012/13 svakako ne bi bio prvi srpski fudbaler u redovima Rige, pošto su prethodnih godina dres letonskog kluba nosili još Nedeljko Piščević, Darko Lemajić, Marko Đurišić, Stefan Panić, Dušan Brković

Ekipa Rige trenutno se nalazi u Turskoj gde se priprema za novu sezonu (prvenstvo u Letoniji startuje 10. marta) u kojoj očigledno ima ambiciju (već dovela petoricu fudbalera) da svrgne sa trona Valmieru.


tagovi

RigaMiloš Jojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara