Ostojić (© MN Press)
Ostojić (© MN Press)

Miloš Ostojić ide u Letoniju, Čukarički ne dobija ništa

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.05.21. | 08:22

Doskorašnji defanzivac Brđana će ponovo put inostranstva

Došlo je vreme za novu inostranu epizodu Miloša Ostojića. Prethodna je trajala kratko, svega pet meseci, koliko je tokom proleća/leta 2017. proveo u BATE Borisovu. Naredna bi mogla da bude znatno duža i uspešnija, ako se 29-godišnji štoper dokaže u Letoniji.

Doskorašnji fudbaler Čukaričkog će preći u Lijepaju, petoplasirani tim Virslige, sa zadatkom da popravi loš defanzivni bilans ekipe, u prvih deset kola matirane 16 puta, izvestio je Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Brđani za Ostojića neće dobiti obeštećenje, s obzirom da mu je završetkom sezone istekao ugovor, a predlog novog nije prihvatio, pa će put nekadašnje sovjetske republike kao slobodan agent. No, sa iskustvom igranja u Superligi, gde je noseći dresove Partizana, Napretka i Čukaričkog skupio 116 utakmica.

U tek završrenom prvenstvu odigrao ih je 22, dva gola je postigao za jedan asistirao.

Što se tiče vesti iz Čukaričkog, valja napomenuti da su levi bek Dimitrije Kamenović i krilni vezista Milutin Vidosavljević dobili pozive novog selektora mlade reprezentacije Srbije, Zvonka Živkovića, da se jave na okupljanje Orlića za kontrolni meč sa Rusijom, 6. juna od 18 časova u Sportskom centru FSS, u Staroj Pazovi.


tagovi

ČukaričkiMiloš OstojićLijepaja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara