Vazura, Stojković i Jojić (© Star sport)
Vazura, Stojković i Jojić (© Star sport)

Miloš Vazura: Izvukli smo najtežeg mogućeg rivala

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.07.21. | 14:49

„Prioritet je duel sa Slovacima“, kaže generalni direktor Partizana

Kuglice u Nionu kao da imaju nešto protiv Partizana. Pre mesec dana dodelile su mu najtežeg rivala u liku DAC-a iz Dunajske Strede, iako je opšte mišljenje da bi mu put bio olakšan da se namerio da bolje iz duela estonske Levadije i gibraltarskog Sent Džozefa, gruzijskog Dinama iz Batumija i Tre Penea iz San Marina, te finskog Inter Turkua i mađarske Puškaš Akademije. A ovog ponedeljka još komplikovaniji zadatak stavljen je pred crno-bele, pošto će, voljom žreba, pod uslovom da eliminišu predstavnika Slovačke igrati sa pobednikom dvomeča Soči – Kušla.

Kakav će to test biti za ekipu Aleksandra Stanojevića najbolje se vidi po podatku da je ruski tim prethodno prvenstvo u tamošnjoj Premijer ligi okončao na petom mestu i da slovi za velikog favorita protiv sastava iz Azerbejdžana.

Izabrane vesti

Otud, namrštena čela u Humskoj.

Ne možemo da budemo zadovoljni žrebom! Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sad samo na utakmici sa DAC-om. Duel sa Slovacima je prioritet, prepreka koju moramo da savladamo. Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku“, predočio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Crno-beli će u četvrtak dočekati ekipu iz Dunajske Strede i sa velikom pažnjom pratiće šta se dešava u Sočiju, gde će gostovati Kešla.

Smatramo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je baš težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu i ekipi. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi“, dodao je Vazura.


tagovi

Liga konferencijeFK PartizanMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara