Milošević i Zdjelar (©Starsport)
Milošević i Zdjelar (©Starsport)

Milošević: Traka kod Zdjelara, nisam se pokajao zbog Popovića, Marković ima ogromnu želju

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.08.20. | 13:06

„Markecov kvalitet je iznad ove lige“, tvrdi trener Partizana

Biće promena u timu Partizana već za meč sa Javorom u nedelju (20.30), najpre u odbrambenoj liniji, iz koje će ispasti Bojan Ostojić.

Iskusni štoper je odigrao najlošiju utakmicu otkako je došao u crno-beli tabor, a ionako je bilo planirano da se preseli na klupu, jer je najavljeno da će debitovati Maki Banjak, novajlija koji je stigao iz Olimpije.

Izabrane vesti

Selidba Ostojića na klupu otvorila je pitanje i ko će nositi kapitensku traku protiv Ivanjičana.

Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz utakmica iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen“, ispričao je Savo Milošević, trener Partizana.

S obzirom na to da će u nedelju debitovati Banjak, jedan od stranaca će morati da se seli na klupu.

Niko od njih neće biti eliminisan, rotiraćemo ih u zavisnosti od protivnika, taktike. Pričao sam s njima oko toga, verujem da neće biti problema“.

Jedno od pitanja za Miloševića je bilo da li planira da vrati na gol Stojkovića, odnosno, da li se pokajao što je dao šansu mladom Popoviću.

Nisam se pokajao, on je najmanje kriv za ove dve utakmice. Jeste mi žao Stojkovića, ali tražili smo i pre ovog meča rešenja i na drugim pozicijima kada su bonusi u pitanju, da bi Stojke više igrao. Razmišljam o tim stvarima, ali ne mislim da je Popović bio greška“.

Čeka se da stigne novi desni bek u Partizan, biće to Nikola Boranijašević, ali ne smatra trener crno-belih da će ta jedna promena, jedan novi igrač, odmah zalečiti sve rane u timu.

Neke stvari ne štimaju nazad i najlakše bi bilo da svalimo krivicu na jednog čoveka. Bez obzira koliko oni loše igrali ili bili u lošoj formi, ovde se radi o širem problemu. Prošle godine smo mnogo više trčali, iznad 11 kilometara u proseku, a sada nemamo ni 10. To je samoubistvo, kada pomisliš da si sad bolji, pa ne moraš toliko da trčiš. Nama je ta trka pokrivala nedostatke. Sve mane se mnogo jasnije vide kada nema trčanja, agresije i dobrog voljnog momenta. Momci su to pokazivali prošle sezone, treba da pokažu i ove“.

Dobra vest za crno-bele je što povreda Lazara Markovića nije teže prirode, a utisak je da Milošević jedva čeka da se krilni napadač vrati na teren.

Za ovu nedelju nije realno da bude u timu, ali one tako, ako sve bude kako treba, računaćemo na njega. Lazar je prolazio kroz težak period, povrede, ali meni je bila bitna njegova volja da se vrati. Ja sam to video kod njega i od tada sam pozitivan. Video sam želju. Desio se incident sa povredom, ali sam siguran da je Marković fizički dosta dobro spreman, a voljni momenat mu je veći nego kod ostalih igrača. On oseća težinu grba, dresa, dok mu je kvalitet iznad ne samo ove ekipe, nego i cele lige“.

Pominjalo se da bi i još jedan zadnji vezni mogao put Humske...

Mi smo na poziciji zadnjeg veznog maksimalno popunjeni“, podvukao je Savo Milošević.

Promene za nedelju su spremne, da vidimo ko će, osim najavljenog Ostojića, platiti ceh debakla u Novom Pazaru.


tagovi

Savo MiloševićFK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara