©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Milunović: Ne bih bio zadovoljan remijem

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.09.22. | 18:38

Srpski štoper istakao da je Zvezda u Tursku stigla po ceo plen

Na drugom koraku u grupnoj fazi Lige Evrope fudbaleri Crvene zvezde će odmeriti snage sa Trabzonom, turskim predstavnikom koji je odlično poznat Nemanji Milunoviću, povratniku u crveno-bele redove upravo iz zemlje koja se pruža u Evropi i Aziji.

Izabrane vesti

"Poznajem Trabzon, pre svega imaju izuzetne navijače koji prave sjajnu atmosferu. Što se napadača tiče, gledajući prošlu sezonu kada sam igrao protiv njih, izmenilo se dosta toga. Otišli su Kornelijus i Nvakaeme, ostali Omar i Bakasetas, tu je i Višća, ali je povređen. Složio bih se sa šefom Milojevićem, da je reč o ekipi koja ima mnogo invidualnog kvaliteta i svaku grešku mogu da kazne, ali opet znamo i dobre i loše strane Trabzona. Spremali smo dobro utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Milunović na konferenciji uoči sutrašnje utakmice.

Od odlaska visokog štopera iz Alanje, Trabzon je pretrpeo određene promene.

"Cela prošla sezona se zasnivala na tandemu Nvakaeme-Kornelijus. Gomez je izuzetan napadač, ali znajući prošlu godinu i to kako je pomenuti tandem igrao, mislim da je Trabzon tom rokadom izgubio. U Srbiji se prati šampionat Turske i svi se sećamo kakvo je slavlje bilo prilikom osvajanja titule. Turski narod mnogo voli fudbal i stadioni su uvek puni. Siguran sam da će tako biti i sutra. Ipak, mi smo profesionalci i za nas je to motiv više. Posle situacije s koronom konačno možemo da uživamo u fudbalu pred publikom, to je draž".

Poraz od Monaka na domaćem terenu (0:1) nametnuo je imperativ osvajanja bodova kako bi crveno-beli ostali u realnoj trci za proleće na međunarodnoj sceni.

"Bio bih presrećan da posle utakmice u Beogradu sa Monakom, ostvarimo pobedu ovde. Došli smo da igramo fudbal i da probamo da osvojimo ceo plen, tako da ne bih bio zadovoljan remijem. Voleo bih da pomeramo granice i pobedimo sutra", podvukao je Milunović.


tagovi

FK Crvena zvezdaTrabzonNemanja Milunović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara