Milunović od sutra u punom treningu, spreman za Fradi i Bolija

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 15:50

Uzdah olakšanja na Marakani

Dobro rasploženje u redovima Crvene zvezde, izazvano ubedljivim trijumfom protiv Mladosti iz Novog Sada, pokvarila je povreda Nemanje Milunovića. Iskusni centralni defanzivac dobio je jak udarac u predelu potkolenice u ranoj fazi meča, morao je brzo da prepusti mesto Radovanu Pankovu.

Traje i dalje mala neizvesnost kada je u pitanju učešće popularnog Đeda za meč trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša. Dobio je Milunović juče i danas poštedu, ali posldnje informacije sa Marakane govore da će Milunović biti u timu Miloša Milojevića.

Izabrane vesti

Bivši član BATE Borisova i Alanje trebalo bi sutra da odradi kompletan trening i uigra se sa ostatkom postave za meč protiv Ferencvaroša. Bio bi to veliki dobitak za Crvenu zvezdu, s obzirom da je Milunović jedan od retkih igrača crveno-belih koji je imao kontinuitet dobrih igara u Evropi. Bio je jedan od najboljih u beogradskom duelu sa Monakom kada je uspeo da neutrališe Ben Jedera. Takođe, bio je jedna od retkih svetlih tačaka crveno-belih u Turskoj protiv Trabzona.

Pored toga Crvena zvezda je dobila sa Milunovićem i kada je u pitanju ofanzivni prekid. Bio je strelac u duelu u nedavnom Kup duelu protiv Mačve u Šapcu.

Očekuje se da Milunović neutrališe Silvestrea Franka Bolija, internacionalca iz Obale Slonovače. Pored Bolija u prethodnom periodu Stanislav Čeršesov je koristio i Marokanca Rajana Mmaea.


tagovi

Nemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara