Nemanja Milunović (Star Sport)
Nemanja Milunović (Star Sport)

Milunović: Srnine suze sve govore, ginemo na terenu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.09.22. | 23:49

Štoper Crvene zvezde razočaran posle poraza od Monaka

Mnogo je razočaranih u redovima Crvene zvedze posle poraza od Monaka. Jedan od njih je svakako Nemanja Milunović koji je večeras bio među najboljim pojedincima crveno.belog tima, a nema sumnje da je najutučeniji ostao Slavoljub Srnić koji je do skrivljenog penala u 74. minutu ostavio jako dobar utisak.

Izabrane vesti

"Vruća je glava. Emotivno smo ispražnjeni, pogotovo posle ovakvog poraza, kada nas protivnik bez prilika, sem jedne u prvom poluvremenu - pobedi. Što se penala tiče, mislim da Srnine suze govore koliko smo dali sve od sebe i hteli da izađemo iz teškog perioda. Ginemo na terenu, svi kao jedan i nadam se da je publika prepoznala to, pogotovo naše Delije. Imali smo naše šanse, okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Milunović.

Iako pre utakmice energija nije bila na nivou kao da predstoji važna evropska bitka, preko 40.000 navijača na stadionu Rajko Mitić, precizno 40.226 gledalaca dalo je domaćem timu sjajnu podršku. Ni oni, ni fudbaleri na kraju nisu zaslužili da ostanu bez izjednog boda.

"Svaki navijač nam znači, oni su naš 12. igrač. Podrška koju osećamo je neverovatna. Zaista su uvek uz nas, i u ovim teškim trenucima. Pozivam ih da nastave da nam pružaju podršku i u narednim utakmicama. Daćemo sve od sebe da to opravdamo" zaključio je Zvezdin štoper.


tagovi

Nemanja MilunovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara