REZZIME DANA (sreda): Francuzi besprekorni, mine u Grčkoj

Vreme čitanja: 3min | sre. 28.12.22. | 23:19

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIDS - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 1:3

Pomeranje svih mogućih granica Erlinga Halanda u engleskom fudbalu. Neverovatni Norvežanin je u svom 14. meču u ovoj sezoni stigao do cifre od 20. postignutih golova, što nikome u istorji Premijer lige nije pošlo za nogom takvom brzinom. Večerašnja dva bila su ključna kada je u pitanju slom Lidsa na Eland Roudu, pa su Građani prišli vodećem Arsenalu na pet bodova zaostatka.

Opširnije OVDE.

PSŽ - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:1

Mučio se Pari Sen Žermen, ostao bez Nejmara u drugom poluvremenu jer je Brazilac dobio crveni karton. Međutim, fudbalere Strazbura rastužio je Kilijan Mbape u dubokoj sudijskoj nadoknadi. Prvo je iznudio jedanaesterac, a zatim ga autoritativno pretvorio u gol i doneo lideru Lige 1 ceo plen.

OLIMPIJAKOS - ASTERAS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:0

Apsolutna dominacija Olimpijakosa protiv Asterasa. Već na poluvremenu utakmice koju je golom i asistencijom obeležio Hames Rodriges, domaćin je vodio dva nula. Jedina dilema na poluvremenu bila je dokle će pirejski crveno-beli brojati.

Opširnije OVDE.

RENDŽERS - MADERVEL (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Prijala vam je rutina sa kojom je klub iz Glazgova večeras razoružaio Madervel. Goste je načeo Alfredo Morelos, posle gola Konora Goldsona trijumf je već bio na vidiku, a pobedu je zapečatio Tilman malo nakon isteka sat vremena igre.

HIBERNIJAN - SELTIK (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 0:4

Plesao je Seltik na gostovanju Hibernijanu. Igrao je na pogodn australijskog veziste i večeras dvostrukog strelca Arona Muja, odnosno japanskih snaga Furukašija i Maede. Sve je to pretočeno u po dva gola u oba poluvremena.

BREST - LION (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:4

Sadržajan duel u Brestu i čak četiri pogotka u prvom poluvremenu. Dečaci su poveli, domaćin malo pre isteka sat vremena igre uspeli da izjednače, ali su dobili još dve lopte u mrežu do odlaska na odmor. Sve je bilo gotovo kada je Lion na startu drugog dela postigao i četvrti gol, pa pogodak Munijea u nastavku utakmice ništa nije promenio.

KLERMON - LIL (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Odličnim igrama u prijateljskim duelima tokom reprezentativne pauze Lil je potvrdio da u sjajnoj formi dočekuje završnicu godine, a priliku da niz nastavi niz i u zvaničnom susretu iskoristio je na gostovanju Klermonu. Ekipu trenera Paskala Gastijena načeo je Gomes u 68, a dokusurio Mohamed Bajo u trećem minutu sudijske nadoknade.

PORTO - ARUKA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 5:1

Laganica. Svečarska atmosfera na stadionu, jer je predsednik kluba Da Kosta slavio 85. rođendan i 40 godina otkako je na čelu kluba. Navijači su mu podarili posebnu koreografiju, a igrači ubedljivu pobedu bez stresa, pošto su vodeći gol postigli u 26. sekundi utakmice. Do kraja ples po kiši Medija Taremija i sigurna pobeda Zmajeva sa Dragaa. Opširnije ovde.

PRECRTANO

PANATINAIKOS - OFI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1

Navijači Panationaikosa neće dobiti novogodišnji poklon. Njihovi ljubimci zakazali su u poslednjoj utakmici u kalendarskoj godini. Prisutne na stadionu Apostolos Nikolaidis šokirao je davljenik OFI odnevši bod. S obzirom na to kako se utakmica odvijala mogu navijači Panatinaikosa donekle da budu zadovoljni, jer do sedmog minuta nadoknade bili su na pragu prvog poraza u sezoni. Ništa im nije polazilo za rukom, a onda je rezervista Joanidis majstorijom u samom finišu doneo bod.

Opširnije OVDE.

ATROMITOS - PAOK (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Nije PAOK opravdao status izrazitog favorita na gostovanju Atromitosu. Poveli su fudbaleri atinskog kluba sredinom prvog poluvremena preko Oliveire, ali im je dvadesetak minuta pre kraja utakmice mrežu zatresao Kuen. Nisu uspeli da pronađu još jedan gol te im se serija od pet pobeda okončala.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara