Markus Rašford i Kasemiro (Mančester Junajted)
Markus Rašford i Kasemiro (Mančester Junajted)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Košmar za Šumare na Teatru snova

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.22. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 27. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Man.Utd. - Nott.Forest
ID: 6906302

Dok su momci sa Old Traforda peti - istina, sa povelikim zaostatkom u odnosu na vodeći Arsenal - Šumari su u zoni ispadanja i predstoji im velika borba za opstanak, a bodove koji bi im pomogli u njoj teško mogu da nađu ovde. Gosti imaju i kadrovskih problema, pa gađajte 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 21:00
Burnley - Birmingham
ID: 6906060

 

Barnli je na svom terenu vezao sedam pobeda u različitim takmičenjima, a na samo jednoj od tih utakmica nije došlo 3+. Birmingem uopšte nije rđav, međutim, ne možemo ni da zamislimo da prekine sjajnu seriju domaćih, koji imaju i nešto bolji bilans u međusobnim okršajima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Fenerbahce - Hatayspor
ID: 6911398

 

Dva uzastopna poraza (Giresun i Trabzon) prouzrokovala su Fenerbahčeov silazak sa privremenog trona Super lige. Hataj, koji se krajem jeseni prilično poravio nada se da bi mogao da „dosoli ranu“ Kanarincima, ali ništa od toga - kec je zacrtan, a mi bismo rizikovali i sa DP 1-1.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
TURSKA 1 | 15:00
Basaksehir - Antalya
ID: 6911434

 

Njihovo poslednje prvenstveno odmeravanje u Istanbulu pripalo je Antaliji, ali forme posle pauze su im takve da smo uvereni da će Bašakšehir ovom utakmicom otvoriti novo poglavlje u međusobnoj dominaciji. I ovde bi keca moglo da prati dosta pogodaka, pa razmotrite i kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:00
St.Truiden - Zulte-Waregem
ID: 6911508

Da li bi i šesti uzastopni okršaj ovih ekipa mogao da progura dvojku? Sumnjamo, pošto Varegemove partije sveukupno gledano svode tu mogućnost na minimum. Štaviše, kec je najrealniji, ali moglo bi da bude dosta pogodaka, i to na obe strane. Kombinacija 1&GG deluje primamljivo.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.25)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:00
Westerlo - Antwerp
ID: 6911388

Vesterlo je loše startovao, pa imao odličan period tokom septembra i oktobra, a zatim smenu uspona i padova. Klubovi iz vrha generalno mu ne leže, mada je umeo da iznenadi (kao protiv Klub Briža početkom oktobra), zbog čega onima koji nisu sigurni u dvojku sugerišemo GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Za izbegavanje
ENGLESKA 7 ISTOK | 14:00
Corinthian Casuals - Aveley
ID: 6911667

Ovo je utakmica kod koje bi pogled na tabelu mogao da vas zavara. Ejvli ima čak 20 bodova više, istina, i utakmicu više, nego protivnik koji se nalazi u zoni ispadanja. Međutim, domaći su u poslednjih mesec dana zabeležili nekoliko dobrih rezultata i bolje je da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Chelsea - Bournemouth
ID: 6911545

Čelsi uskoro očekuju dva neuporedivo teža ispita nego što je ovaj, barem kada se radi o rivalu (Mančester Siti u prvenstvu, pa u FA kupu). Zato ovaj povratak s pauze mora da Plavcima da zalet. Bornmut ume da namuči, ali kec je realan. Ako vam je kvota mala, dodajte mu i 2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara