Mitrovićevo pismo spaslo Součeka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 02:27

Lep gest srpskog napadača...

Oglasio se Vest Hem juče zvaničnim saopštenjem u kome je naveo da je Tomašu Součeku poništen crveni karton koji je dobio zbog duela sa Aleksandrom Mitrovićem. To znači da će jedan od najboljih igrača Čekićara moći da igra večeras protiv Mančester Junajteda, a na tome, kako javljaju pojedini mediji na Ostrvu, ponajviše može da zahvali baš Mitroviću.

Izabrane vesti

Navodno, srpski reprezentativac podneo je pismeni podnesak disciplincima Premijer lige kao prilog svemu što je Souček već bio napisao (da je odigrao više od 200 utakmica u karijeri, da nikada nije isključen, niti da je napravio neki nesportski potez), što je bilo od velikog značaja za konačnu presudu. Odnosno za promenu odluke.

"Mitrović je bio ključni svedok, mnogo je doprineo da Součeku bude poništena kazna od tri utakmice suspenzije", pišu Englezi.

Podsetimo, Tomaš Souček udario je laktom Aleksandra Mitrovića tokom utakmice Vest Hem - Fulam. Srpski napadač je pao na travu, a sudija Majk Din pokazao crveni karton Čehu. Posle utakmice i Mitrović i Souček su se složili da nije bilo namere.

Usledila je žalba, nesebična pomoć Srbina i epilog - Souček igra protiv Junajteda.




tagovi

Aleksandar MitrovićTomaš Souček

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara