Mladost Lučani čuva najveće blago: Uroš Sremčević 2026!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 15:18

Jedan od najtalentovanijih napadača u Srbiji produžio vernost Dragačevcima

Mladost iz Lučana je napravila pravi bum na evropskom tržištu prodajom Đorđa Gordića Mančester Sitiju, odnosno Siti Grupi. Jedan od najinteresantnijih igrača Mozzart Bet Superlige je Nikola Jojić, želja brojnih domaćih i inostranih klubova. Ali u Dragačevu statsava još jedan momak, pravi biser Dragačeva. Veruju u Mladosti da će standardni kadetski reprezentativac Uroš Sremčević napraviti veliku inostranu karijeru.

Odavno je momak rođen 2006. godine označen kao projekat kluba. Danas je samo stigla potvrda svega navedenog: Uroš Sremčević je produžio ugovor sa ekipom Mladosti do 2026. godine. Jasno je da je ligaš iz Zapadne Srbije udvaračima želeo da stavi do znanja da neće lako pustiti mladog špica.

Izabrane vesti

Inače, šira javnost Uroša Sremčevića poznaje kao standardnog kadetskog reprezentativca Srbije. Bio je član selekcije Aleksandra Lukovića na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope. Bio je dominantan i u pionirskim danima. Upravo su ga tada ljudi iz Lučana primetili, pošto je blistao protiv njih kao član Radničkog iz Kragujevca.

Iako kadet Uroš Sremčević je ove sezone igrao na tri fronta. Pomagao je vršnjacima povremeno, kada je baš morao. Dominirao je i u starijoj selekciji, pošto je za omladince Mladosti postigao 11 golova. Posebno je bio raspoložen protiv šampiona iz Humske kada je postigao tri gola.

Ima već iskustva u seniorskom fudbalu Uroš Sremčević. U godini za nama odigrao je već 11 mečeva u Mozzart Bet Superligi. Očekivanja od njega su velika. Naredne sezone bi mogao da se afirmiše.


tagovi

Mladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara