Komentari na vest

Mladost poštuje iskustvo: Cvetinović 14. veteran "profesorske kolonije" u Lučanima

V

Vojimir

pre 4 meseca

Neško Milovanović nije gospodin.
M

MILADIN BELI

pre 4 meseca

Neško je KRALJ. Neško dobro i plaća.Ovaj igrač je imao ponudu iz Niša ali smešnu.Neško se otvorio i na potpisu ovaj igrač dobio 7000 euro i plata mu je 6000 euro.
n

na proleće tim Lučana

pre 4 meseca

Stamenković - Ćirković - Cvetinović - Joksimović - Varjačić - Tumbasević - Pejović - Udovičić - Veličković - Eze - Silue + klupa Samčović, Vesnić, N.Žunić, Milošević, Leković, Andrić, F. Žunić, Molls, Pereira, Bojić, Radivojević... Za pretpostaviti je da će Sremčević najverovatnije otići ovaj zimski prelazni rok, što znači da je potreban u tom slučaju jedan novi napadač, ako nemaju nekog posebnog u omladincima. Zezaju se ljudi sa Lučanima, a oni sklopili jednu od najboljih ekipa u državi, uz Novi Pazar i Radnički Kragujevac apsolutno najpozitivnija priča u vidu kvalitativnog iskoraka ove sezone u odnosu na prethodne godine...
N

Nebojsa Kg

pre 4 meseca

Jedan od najboljih stopera u nasoj ligi. Posebno dobro je igrao u Radnickom,vrhunski sportista i jos bolji covek. Srecno u nastavku karijere.
Z

Zokilii

pre 4 meseca

Sta to znaci ,star' ili ,mlad'igrac,?ili znas ili neznas,samo kod nas postoje bonusi..gluposti ako vredis igraces sta to znaci moraju da igraju dva ili tri do 19 god,a mozda imas boljih od 21 g,i nemoze da igra.Pa mi cemo k petlice poceti da stavljamo..kod nas je star igrac vec sa 24 godine?Zato smo i gori od farskih ostrva
L

Lucanci

pre 4 meseca

Zimski prelazni rok je,nije lako dovesti vrhunskog igraca ali mislim da je Cvetinovic ozbiljno pojacanje.
K

Kelebrod

pre 4 meseca

Gordic, Jojic, Sremcevic i Velickovic su se prodali zahvaljujuci penzionerima koje Nesko ima. Zna covek sta radi. Iskustvo donosi opstanak a mladi lakse stasavaju.
l

lhg

pre 4 meseca

Nisam video boljeg stopera u skorije vreme od njega dok je igrao pre dve god u kragujevcu.
c

cobu

pre 4 meseca

U zadnje vrijeme oni su napravili dobre transfere
P

Pa dobro

pre 4 meseca

Realno, igrači u najboljim godinama su najskuplji i treba ih nečim privući da dođu u manju sredinu ili ostanu ako su se tu afirmisali. Ovako nekim igračima malo produže karijere i isforsiraju par klinaca. Koliko je fudbalski zdrava priča zavisi iz kog se ugla posmatra.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

FK Starost Lučani 💙 i Javor Ivanjica 💜 dva gotivna kluba