Modrić još oseća mamurluk iz Moskve: Bio sam potpuno isceđen, sada je malo bolje

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 14:12

"Nije bilo lako ponovo početi posle toliko emotivnih trenutaka, trebalo mi je vremena da se vratim na viši nivo", iskren je najbolji fudbaler sveta

Lep je i težak posao profesionalnog fudbalera, pa je tako i za najboljeg među najboljima (barem u 2018), Luku Modrića.

Hrvatski vezista nije imao mnogo vremena za odmor nakon finala Svetskog prevnstva u Rusiji, te i dalje oseća "mamurluk". To se vidi i u njegovim nastupima za Real Madrid koji je minulog vikenda doživeo pravi brodolom u Sevilji.

Izabrane vesti

"Imao sam samo tri sedmice odmora, mislim da je to najmanje od kako se profesionalno bavim fudbalom", požalio se Hrvat, "Prva sedmica nakon finala nam je prošla u proslavama, prvog dana u Zagrebu, a onda i po našim, rodnim gradovima. Od kako smo sleteli bilo je ludo. Taj dan smo išli do trga i tamo slavili čak sedam sati, a nama je delovalo kao da je prošlo pola sata! Nije lako deliti emocije sa tolikim brojem ljudi, makar bile pozitivne."

Desilo mu se ono što je normalno u svetu vrhunskog sporta, a to je - pregorevanje. Nešto slično smo poršli zajedno sa Novakom Đokovićem koji se na kraju "izvukao". Nema sumnje daće isto biti i sa Modrićem.

"Nije bilo lako ponovo početi posle toliko emotivnih trenutaka. Osećao sam se potpuno isceđenim i trebalo mi je vremena da se vratim na viši nivo. Svi smo imali ogromnu želju da uradimo nešto veliko za Hrvatsku i kada se sve završilo i onda smo se našli potpunbo ispcrpljenim. Iz dana u dan se osećam bolje i sada mi je samo potrebno više igara da se u potpunosti vratim, a to nije nimalo lako. Sada kada je sezona krenula osećam se sve bolje."

Priliku da dokaže da se oporavio od napora sa SP gde je bukvalno samostalno "vukao" Hrvatsku do pozicije viceprvaka Luka Modrić će imati već u subotu od 20.45 na Santjago Bernabeu kada se igra Derbi madriljeno, veliki madridski derbi.

FOTO: Action Images


tagovi

Luka ModrićRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara