Lautaro Martinez i Romelu Lukaku (©Reuters)
Lautaro Martinez i Romelu Lukaku (©Reuters)

Mogu li Milan i Glenavon da sruše najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 10:23

Mozzart nudi najjače koeficijente na planeti

Zahuktava se klupska fudbalska sezona. Igra se završna faza Lige šampiona i ove srede je naravno kontinentalna elita u prvom planu, a u njoj Derbi dela Madonina.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su dvojka na Inter protiv Milana u prvom susretu polufinala najkvalitetnijeg takmičenja Evrope, kao i kec na Glentoran u sudaru sa Glenavonom u okviru polufinala plej-ofa za Ligu konferencije u Severnoj Irskoj.

Izabrane vesti

Milan je pre početka sezone važio za jednog od glavnih kandidata za osvajanje skudeta, ali nije opravdao očekivanja. Tim Stefana Piolija je na startu izgledao sasvim pristojno i neko vreme je pratio Napoli, ali to nije dugo trajalo. Rosoneri su trenutno petoplasirani na tabeli Serije A sa 61 bodom, ali zaostaju samo dva koraka za četvrtim Interom. Milan je u prošlom kolu izborio važnu pobedu nad Lacijem (2:0), čime je produžio niz neporaženosti u svim takmičenjima na devet mečeva. Što se tiče Lige šampiona, Milan je završio na drugom mestu u grupi, iza Čelsija. U nokaut fazi Rosoneri su najpre eliminisali Totenhem, a potom napravili senzaciju u četvrtfinalu kada su uspeli da savladaju Napoli ukupnim rezultatom 2:1. Inter je, takođe, imao šampionske aspiracije u Seriji A. Ipak, u prvom delu Nerazuri su mnogo grešili i sada se bore za mesto među najbolja četiri. Nerazuri su trenutno u zoni plasmana u Ligu šampiona, ali nisu daleko Milan, Atalanta i Roma. U Ligi šampiona, Inter se u "grupi smrti" pokazao jačim od Barselone i Plzenja, a onda je bio uspešniji protiv Porta u osmini finala i Benfike u četvrtfinalu.

GLENTORAN - GLENAVON (SREDA, 20.45), KEC 1,45

Posle snažnog početka sezone, turbulentni period u decembru je doveo do toga da Glentoran ispadne iz trke za titulu u Severnoj Irskoj, ako i iz Kup takmičenja. Evropske kvalifikacije su postale njegov jedini fokus pod Rodnijem Mekarijem, koji je zamenio Mika Mekdermota na mestu šefa struke, i to sada Glentoran mora da uradi na teži način kroz plej-of. Inače, Glentoran je završio kao trećeplasiran u šampionatu sa 74 boda iz 38 okršaja, i u seriji je od tri slavlja. Glenavon, kao i Kolrejn i Glentoran, nikada nije pobedio u finalu plej-ofa, izgubivši 2017. od Balimene. Međutim, snažan završetak prvenstvene sezone u plej-autu, u kojoj je tim zabeležio niz od devet utakmica bez poraza, znači da će u polufinale ući u najboljoj formi od bilo kog učesnika doigravanja. Glenavon je kampanju završio na sedmom mestu sa 52 boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Milan
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara