Horhe Molina protiv Barselone (©Reuters)
Horhe Molina protiv Barselone (©Reuters)

Molinin povratak na Koliseum Alfonso Perez

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.01.22. | 12:06

Golgeter Granade će prvi put od odlaska iz Madrida da igra pred navijačima Hetafea (četvrtak, 19.00) u 21. kolu Primere

Nije dugo Horhe Molina bio član Hetafea, samo četiri godine, ali i to je bilo dovoljno da dođe do statusa klupske legende. Sada će prvi put od odlaska iz madridskog predgrađa da igra pred navijačima koji su ga toliko obožavali, u dresu Granade.

Došao je iskusni napadač u Hetafe iz Betisa na leto 2016. godine, kada je taj tim ispao u Segundu. Angažovan je kako bi pomogao da se tim ekspresno vrati u Primeru, što je i uspelo. Naredne tri sezone su bile vrlo uspešne, osvojeno je osmo mesto, peto, pa ponovo osmo. Tada se, posle četiri godine Molina oprostio od Hetafea.

Izabrane vesti

Igrao je, sada već 39-godišnji centarfor, i prošle sezone za Granadu. Tada je međutim na stadionu Koliseum Alfonso Perez zbog pandemije virusa korone bilo zabranjeno prisustvo navijačima. Takve prepreke danas neće biti, tako da će navijači Hetafea imati priliku da pozdrave svog ljubimca.

Bez obzira na to da li će da bude starter ili će da uđe sa klupe, zalsužio je Molina da dobije naklon od domaćih navijača. Za Hetafe je na 163 utakmice postigao 52 gola i zabeležio 21 asistenciju, nosio je i kapitensku traku i zaista uradio mnogo toga za Madriđane.

19.00: (2,05) Hetafe (3,25) Granada (4,30)

Ove sezone je veteran odličan i u dresu Granade, postigao je sedam pogodaka u Primeri na 18 utakmica, zabeležio i dve asistencije, kao i još dva gola u Kupu Kralja. Nosi zasluge za to što je Granada trenutno ispred Hetafea na tabeli, sa šest poena više zauzima 14. poziciju.

Uprkos neočekivanoj eliminaciji Andalužana iz Kupa Kralja od trećeligaša Manče, možemo da pričamo o dobroj njihovoj formi u prvenstvu. Nisu izgubili na sedam uzastopnih ligaških utakmica, na tri su pobedili i deluje da bi mogli da se vrate u skorije vreme u gornju polovinu tabele. Što da ne, i da se umešaju u borbu za Evropu. Barselona ima samo osam poena više.

Poslednja dva duela Granade i Hetafea su završena bez pobednika. U maju prošle godine je bilo 0:0, u oktobru 1:1. Hetafe je poslednji put savladao današnjeg rivala još u oktobru 2019. godine, bez Molinine pomoći, jer je on tada ostao na klupi. Bilo je 3:1.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

PRIMERA - 21. KOLO

Sreda 22.12

Bilbao - Real Madrid 1:2 (1:2)

/Sanset 10 - Benzema 4, 7/

Nedelja

Elče – Viljareal 1:0 (0:0)

/Boja 78/

Utorak

Betis - Kadiz 4:0 (3:0)

/Iglesijas 11 i 41, Kanales 29, Huani 49/

Kadiz - Espanjol 2:2 (0:1)

/Negredo 55 - Aleho 90+1 - Morlanes 10, De Tomas 90+6/

Sreda

Selta - Osasuna

/Maljo 29, Mina 38/

Valensija - Sevilja 1:1 (1:1)

/Gedeš 44 - Dijakabi 7ag/

Četvrtak

19.00: (2,05) Hetafe (3,25) Granada (4,30)

Odloženo

Barselona - Rajo Valjekano

Majorka - Sosijedad

Atletiko Madrid - Levante

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Horhe MolinaHetafeGranadaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara