Fudbaleri Zrinjskog (©Reuters)
Fudbaleri Zrinjskog (©Reuters)

Mostarski derbi i francuska treća liga donose u Mozzartu najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 10:44

Nigde nećete naći veće

Počela je nova nedelja, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili iznenađenja. Odabrali su dve utakmice na kojima će kvote u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su po jedan susret iz Premijer lige Bosne i Hercegovine i francuske Nacionalne lige, trećeg ranga takmičenja. U fokusu su Zrinjski i Le Man, koji ovog ponedeljka igraju protiv Veleža i Šatorua. Dvojka na Plemiće, odnosno kec na Francuze neće da budu nigde na planeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Mostarski derbi će biti možda i najzanimljivija utakmica koja će se odigrati ovog ponedeljka. Zrinjski je aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, postao je ovog leta prvi klub iz te zemlje koji se plasirao u Ligu konferencije. Tamo igra vrlo dobro, savladao je AZ Alkmar (4:3), a dobro se pokazao i protiv Aston Vile i Legije, uprkos porazima. Međutim, kako to obično biva sa ekipama koje imaju slabiju rotaciju, ispaštali su rezultati u prvenstvu, gde Zrinjski posle 12 kola već ima po dva poraza i remija. Treći je na tabeli sa 26 poena, sedam manje od lidera Borca iz Banjaluke, od kojeg je doduše odigrao dva meča manje. Velež je najbliži pratilac Zrinjskog, četvrti je na tabeli sa 22 boda, četiri manje od gradskog rivala, uz odigran meč više. Kako je treća pozicija poslednja koja garantuje plasman u Ligu konferencije, Velež ima motiv više ovog ponedeljka. Poslednjih pet derbija Mostara je pripalo Zrinjskom. Jeidni ovosezonski, sredinom oktobra, sa 3:0.

LE MAN - ŠATORU (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,05

Le Man je jedan od kandidata za plasman u Ligu 2, mada je u poslednje vreme u primetnom padu forme. Doživeo je tri poraza u poslednja četiri kola, pao je zato na osmu poziciju sa 18 poena. Ipak, željeno drugo mesto nije mu mnogo odmaklo, Nior ima šest bodova više, uz jednu odigranu utakmicu više. Le Man je svakako favorit večeras kod kuće protiv Šatorua, jedne od najlošijih ekipa u ligi. Gosti su tek 16. sa 12 osvojenih bodova, a pritom nemaju nijednu pobedu na poslednjih osam utakmica (pet remija i tri poraza). Doduše, sa prethodnih pet gostovanja su se vratili sa po bodom (tri puta odigrali 1:1, dva puta 2:2). Upramvo je remi viđen i na poslednjem susretu Le Mana i Šatorua, u aprilu ove godine su odigrali 1:1.


NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara