Komentari na vest

MOTIKIN TRANSFER – INSIDE: Zavet ćutanja, Terzićeva munjevita reakcija, gospodstvo Bajerna i Brace Salihamidžića i izbor srcem

G

Gostgosy

pre preko 2 godine

Jel dobar kao i Risairo?
d

dr.Zvezdan

pre preko 2 godine

Gde li su sad ona dvojica dezurnih pljuvaca i placenih botova iz komsiluka pod nickovima "najveci zvezdas ikad i don vito corleone" koji su mesecima ovde spamovali lazi i propagandu protiv uprave fkcz i kako ce to Terza toboze da 'unisti' Zvezdu ako dovede Ohija i igrace slicne njemu,a sad cim je Ohi kreno da RESETA sve redom cak i slavni Sahtjor,odmah se ucutali i zamukli,nema ih ni jednog ni drugog ni da pisnu ni na jednoj vesti o Zvezdi haha,izgleda da im ponestalo lazi i materijala haha...🤣
I

Istoricar

pre preko 2 godine

Pre svega Nisici su kraj Olova a ne Sarajeva, znaci radi kompleks u startu, drugo pitanje za sve vas strucnjake na kojoj poziciji ce decko da igra? Ko ce na klupu Ben, Katai, Ivanic, Kanga ili neko iz zadnje linije? Sto se mene tice svu cetvoricu treba maknuti ako mislite da mali napravi nesto i dovesti ozbiljan vezni red ovi su odigrali svoje.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Vrlo jednostavno...na klupu ce stari,spori, neokretni i od krila operisani Ben, koji se saplice sam o svoje noge u zadnje vreme
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Što se tiče plate za klince ... Potpišeš na 4 godine i imas progresivni rast plate sa svakom godinom ugovora. Npr. kreneš od 4000 evra, pa u zadnjoj godini imaš 13000 evra. Naravno, ako dodješ do 4. godine ugovora.
G

Gostsvasta citam

pre preko 2 godine

Kakve gluposti se ovde pisu, pa covek rece da je lakse otici iz Dinama ulige petice jer tako ne zauzimaju mesta igrac ima van evropske unije i sta tu nije jasno. Naravno da mora biti suvi kvalitet:Vlahovic, Mitar, Matic, Vidic. 5 hrvata moze u juveu ne jer time zarvaraju broj igraca van e. unije.
R

Rale Delija

pre preko 2 godine

Samo jako i da zakopas ove preko puta u derbiju sa 3 komada
P

Poredjenja radi

pre preko 2 godine

Milano vise verovao Lazarevicu, Zvezda vise verovala Motici, ja ne verujem.
A

Armata

pre preko 2 godine

Najveći Zvezdin transfer još od Robija i Deje, Nemanja ima sve predispozicije sa postane novi Savićević! Sve pohvale za Terzu, već je odradio sjajan prelazni rok, a još nije gotovo.
R

Realno 1312

pre preko 2 godine

Ružna frizura
B

Bek, ali najbrzi!

pre preko 2 godine

Isto tako da uradite sa Dzejsonom Prodsnovice, bek buducnosti. Tos to je Motika u naadu, to je Prodanovic u odbranu plus sto je 2 puta brzi i fizicki jaci nego Motika i probija sa brzinom po bokovima, dok je motka tejnicki jaci. Prodanovic je totalno podcenjen zbog Koronacituacije i stecaj kluba, ali za kalenje pogotovo u odbrani je to bilo dobro. Individualno na svojoj poziciji je bio zver, srpski Kaj Walker, ali nazalsot ljudi imaku predrasude zbog kluba. Bilo gde u SL da dodje na probu, svi bi svatili da je to bek koji SRB fali. Mesavina Ninkova i Kaj Walkera.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Ti sve napisa, ali ne i u kom klubu igra.
I

Ili imas oci il samo neces da vidis

pre preko 2 godine

Zato sto nije bitno i daje laznu sliku o njemu. Mali je BVB skola, ima Radonjicev tempo, fizicki je jak, BVV skolovan, ja metalitet, neustrasiv, defansivno zver, dobar centarsut, tehnika dovojno dobra za tu poziciju, zna dovoljno nas i Srbiju, navija za Srpski fudbal, ne mrzi ni jedan nas klub, postuje CZ i FKP, Vosu, sve nase klubove...voli Srbiju! Totalno podcen. Totalno. Pati zbog prpast kluba, ali kad ga gledas individualno odlian je. Odma bi ga mogao ubaciti. Znam i Erakovica dobro, ej oni njega stavljaju kao beka...cccccccccc. Dzej bi rasturio, a igra i levo i desno.
G

Gost166

pre preko 2 godine

Ti prijatelju, ili si mu menadžer ili deo rodbine!
N

Nisam nego…

pre preko 2 godine

Ne ja pratim fudbal na profesjonalnom nivou, radio sam i kao skaut i kao analista, saradjivao sa ljudima iz Hoffenheima i iz Kelna. Znam koliko dobrih igraca propadaju zbog loseg skauting, predrasuda, menedzerizma itd. Ja zelim nasem fudbalu najbolje, da nasi napreduju, ali mozda bolje da kazem Hrvatima pa da onda vicete bravo Mamicu, Osijek bla bla. Gorica ga vec zvala kao i Slovenci. Cestica smo vec izgubili i ako je dosta dalje nego Erakovic. I Motiku sam preporucio kao i Birmancevica ovde i sad jednog malo iz Cuke kojeg ni nepoznajete. BVB 2 razmislja o PRODANOVICU. Zelim svima dobro, Srbiji treba takva bek. Mi imamo potencijal da osvojimo buduce Evropsko prvensto. I Motika je preporucen na veceri. I da sam mu crni menedzer, slocin je unistvanje nase dece i talenata. I da znam mu i rod, i menedzera i mnoge drugih. I to nista nemenja. Zbog arogancije su vec mnogi izgubili milione i zivote. Poverenje je dobo, proverenje je jos bolje. Hvala i posotvanje sviam.
M

Micura

pre preko 2 godine

Zvezda ima 13 stranaca a partizan 3 ......Ako ne bude opet sampion morace doktor Zvezdan ponovo negde na usavrsavanje
P

Pofezna

pre preko 2 godine

Nece biti sampion to je jasno od pocetka, vama ide titula da se smirite zbog ovih bahanalija i dovodjenja igraca sa svih strana,a i mnogo bi bilo pet za redom nema smisla, po prvi put mislim da se u Zvezdi ozbiljno radi i pravi dobar tim, e vidis to misli i vecina nas pa mozda i precutimo gubitak titule, sve u svemu nepravda i podela dusevnog bola caruje a nema da se mnogo bunite jer slicno radite u kosarci, vi sa prvog mesta laksi put do uefa grupne faze sa malo ulaganja mi sa mnogo vise sa druge pozicije trebalo bi da prodjemo i glavni cilj je taj koeficijent da se zadrzimo tu gde smo, naravno ako ne nastavite niz vekovnih blamaza ako vam se ne desi opet neka flora ili fljamuntari, mada ko zna mozda i udjete u grupnu fazu lige sampiona, pa nek je sa srecom.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Dobro dosao sine u najvecu porodicu na Balkanu.
F

Familija

pre preko 2 godine

Dobrodošao Nemanja samo napred gazi familijo
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Neka dovedu odma i njegovog brata.
d

darkobg

pre preko 2 godine

Brat je već u Zvezdi.
R

Rej

pre preko 2 godine

Neko prodaje Milanu igrace a kupuje od Bajerna... Bravo Terzo madzio 😁
z

zvezdaooooooooo

pre preko 2 godine

-60 milke duga bravo terzo Madžio

gemathegreat

pre preko 2 godine

Za 25- mesto na UEFA LISTI može i 150, vredi svaku paru.
М

Мачак

pre preko 2 godine

Нахвалиште га, да сте му мајка не би тако. Срећно мали!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Дечко није упућен да код нас млади добијају шансу сваке преступне године!
q

qaaa

pre preko 2 godine

mali je dobar igrac, mali je pouzdan igrac
j

ja psv !

pre preko 2 godine

Cim on napusta Bajern rado CZ ima on neki Feler

gemathegreat

pre preko 2 godine

Ima definitivno, srbin je i Zvezda iznad svega. Pitaj Dragovića.
G

Gostfhjkt

pre preko 2 godine

koliki je dug zvezde i partizana,tu je zavera cutanja,ostalo je mazanje ociju za budale.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

A gde je Risario?!
1

1983

pre preko 2 godine

Risario ide u minhen uz doplatu
J

Juuu

pre preko 2 godine

Neko dovede igraca za 2 mil a neko predstavi igraca rekovalicenta od 0 din za ekstra pojacanje! Toliko o tituli i borbi za evropu!
P

Pa1

pre preko 2 godine

Dečko je očigledno dobar fudbaler,ima naš pasoš, bonus igrač... Iskreno ne zanima me koliko ćemo zaraditi na njemu,zanima me samo koliko će pružiti našoj Zvezdi. U svakom slučaju odličan posao uprave!!
I

Iskreno

pre preko 2 godine

volim da se komsije pojacavaju...jos koje pojacanje pa ce timovi biti slicni kvaliteta.
G

GostDusan

pre preko 2 godine

Prestanite uporedjivati hrvate I nase mlade igrace,Dinamo,Mamice it'd.Shvatite da oni imaju EU Pasos,sto je prednost.U jednom nemackom timu moze igrati osam hrvata I tri slovenca,a na klupi sve madjari slovenci I hrvati Tako da nasi Koji uspeju na zapadu naklon do poda.Poz.
Д

Друже нема

pre preko 2 godine

Еу пасош нема везе квалитет је битан ивановић,матић,митар,влаховћ, јовић и још многи други да не набрајам све немају еу пасош али имају квалитет зато су успели преко а свако ко није имао квалитет брзо се вратио на линг лонг ливаде
H

Hhh

pre preko 2 godine

I ovaj decko ima pasos EU kao stanovnik Nemačke, pa što ne bi ga prodali za 20 miliona za par godina?
9

951357

pre preko 2 godine

Zapravo, EU pasoš ima veze, i bitno je da ga imaš. Jer da nije bitan, ne bi se tukli agenti ko će da ubaci svog igrača u reprezentaciju, da odigra bar prijateljsku protiv Martinika.
@

@951357

pre preko 2 godine

Па који то српски репрезентативци имају еу пасош мајке ти рођене друже једино што имају јесте КВАЛИТЕТ какав бре еу пасош што се неки јали менаџер не отима за гобељарда,миљкона и остале полу фудбалере већ исти играју линг лонг лигу лигу казахстана узбекистана што влаховић не игра те лиге ајде бре више какав еу пасош КВАЛИТЕТ ЈЕ ПРЕСУДАН ЗАТО СУ ОСТАЛИ У ЛИГАМА ПЕТИЦЕ
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Nemanja je rekao da mu je otac od Sarajeva a majka mu je Iz Vranja!!!
R

Rogić babo

pre preko 2 godine

Moj je babo od ćelika 😂😂
М

Марко91

pre preko 2 godine

Не знам шта рећи, одлична куповина, мали је већ израстао у озбиљног играча, а тек му је 18 година, ако настави овим темпом биће кроз коју годину један од најтраженијих играча у европи, у Звезди не сумњам да ће бити један од најбитнијих играча током наставка сезоне. Само да га ови наши не ставе на клупу, а предност дају Живковићу, Фалку и сличним, момак исто игра и са левом и десном, одличан дриблинг, брзина нисмо имали овакво појачање никада, поред клинаца који су били на припремама и да се отарасимо са пар играча који су вишак, Дионија, Живковића и осталих Мркелиних пулена, имаћемо одличан тим можда никада бољи у историји, Катаи, Мотика, Охи и иза Мића, реално озбиљна офанзвна линија.
A

Aca1981

pre preko 2 godine

Da je odličan napad to je tačno, da je verovatno jedan od najboljih u zadnjih 20-ak godina i to je tačno ali u istoriji??? Verovatno si jako mlad pa ne znaš ko je sve igrao u Zvezdi. Ako voliš svoj klub onda treba nešto da znaš i o njegovoj istoriji. Malo proguglaj, pogledaj na yt snimke Zvezdinih utakmica iz ranijih perioda pa će ti sve biti jasno. Da ne bude zabune, stvarno imamo nekoliko majstora i jako mi je drago zbog toga ali da je to možda i najbolji napad u istoriji je smešno reći.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Daj bože da ga ne upropasti kao i mnoge prije njega
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Веома важна реченица из текста и волео бих да је сви злонамерници добро запамте: "retko ko iz omladinskog tima dobije šansu u prvom timu Bajerna".
R

Radiska

pre preko 2 godine

Tacno, retko ko iz omladinske skole Zvezde dobije sansu u prvom timu pre nego ga opaze veliki klubovi i angazuju za prvi tim poput Milana koji je angazovao Lazarevica, City bracu Ilic itd..kod nas igraju potencijalni omladinski fudbaleri ili ti mozda i bidne nesto od njih ko zna hajde da vidimo pa sta bude.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Radiska Zvezdasu okoreli...ko je Lazarevic? Ja znam za Lazetica ali koji Lazarevic je potpisao za Milan?
H

Hulio

pre preko 2 godine

Ostaje u prvom timu ili ga šalju u grafičar?? Zna li neko
e

esex

pre preko 2 godine

ovaj ostaje u 1 timu..brat mu je u graficaru
J

Joakim

pre preko 2 godine

Terza magija srpski Mamic!!!!
u

unuk

pre preko 2 godine

opet deda, e deda deda....
d

darkobg

pre preko 2 godine

Ma da nam je veza i muska tetka ne bih se bunio,samo neka dolazi kvalitet
j

ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Uozbiljite se malo. Posto Stankovic gura ove starkelje Bena i Kataija cak i protiv Podunavca, kako ovaj da se probije? On je ugusio i Gavrica, Petrovica i Nikolica.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Počni da gledaš utakmice,sa njima trojicom u prvoj postavi nije mogao da pobedi taj isti Podunavac dok ne ubaci tebi omražene "dede", a ti tvoji talenti ako ne mogu da pobede i ako se ne vide protiv boranije šta će nam!!! Lupate ovde ,a veze nemate...ako Gavrić,Nikolić,Petroviċ i Eraković nisu imali minuta niko nije imao...a da li su pokazali to o čemu maštate,nisu,zato su tu gde jesu !!! Al' kome ja pričam,idi čitaj šta grobari spinuju i dođi pljuj svoj klub! Ne trebaju Zvezdi takvi navijači! Prvo u kanelariju za članstvo,člansku i godišnju da uzmeš,da si vikendom na tribini pa tek onda da imaš pravo komentara ovde i na sličnim mestima !

gemathegreat

pre preko 2 godine

@SerMudro Brate ljubim te u svaku reč. Ja to trubim godinama. Ko nema člansku i sezonsku nema šta ni da raspravlja.
r

realno85

pre preko 2 godine

rastjerajte te zivkovice, bakajoke, dionie picinine i njima slicne. pustite djecu da igraju uz par iskusnih igraca. erakovic, radulovic, sad ovaj mali sto je dosao, stanic. pustite djecu uz par iskusnih ohi, kataji dragovic, ivanic. potrebna je zvezdi sveza krv

gemathegreat

pre preko 2 godine

Oćeš ti da pokriješ sav onaj polom koji sledi takvim samoubistvenim potezom. Ako nećeš, ne mlati ko otvoren prozor.
s

shommmyyy

pre preko 2 godine

Ali terzina munjevita reakcija je presudila!!!
O

Ostoja 123

pre preko 2 godine

Kakva tehnika kod ovog malog... Ju ju ju.. Pa. Pogledajte utakmica sa barselonom.. Covek voza po tri igrača odjednom... Strašna kontrola lopte.. Brzina.. Ma ne znam.. Za naše uslove Nemanja radonjic- turbo mode
I

Igor78

pre preko 2 godine

Lako je pokazati gospodstvo iz pozicije Bajerna kada prodaju igraća za 1.5 ili 2 miliona. Da se radi o slučaju gde su cifre 15 ili 20 miliona, tu ne bi bilo “gospodstva” već suvog profesionalizma. Bajer ovi direktori pojedu i popiju 500.000€ godišnje, njima je realizma od pola miliona kao meni 50€.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Već četvrt veka ponavljam kao navijen: Hrvati razbijaju zato što dijasporu prizivaju! Naši mladići iz dijaspore su svi iz bogatih porodica kad se poredimo s prosečnom Srpskom. Nema tu te gladi koja namami igrače tipa Jovića, Radonjića, itd...da jure za parama bez razmišljanja o razvoju. Da smo imali Arnautovića, Dragovića, Marina, da ne pišem listu po hiljaditi put...gde bi nam bilo kraja? Ovo je pravi pristup. Terzić mi se gadi, ali za ovo moram da skinem kapu i da se poklonim.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Ima tu još dosta poteza za svaku pohvalu,a da izaziva nagon za povraćanje izaziva... To je mulj,a u mulju najbolje plivaju muljatori ...nego vidi naših zvezdaša što ti minuse nalupaše,oni ne vole ovu istinu o našem klubu,njima je žao śto smo redovno i na proleće u Evropi...e komšije,komšije,vazda mali bili mali ostali...
G

Gost123444

pre preko 2 godine

Jel. Moguće da rišairo ima 420 hiljada godišnje, pa nije nio čudo da smo u dugovima, oterati njega i dionija! Znate sta je mladi radulovic i stankovic za njega, sramota koliko kradete!
K

Koan

pre preko 2 godine

Ubiše sa komentarima odakle je poreklom. Neka neko objasni šta je to bitno.
C

Canada

pre preko 2 godine

Bitno je prijatelju ... bitno.
c

comi111

pre preko 2 godine

Kad sam pisao da se jure ti klinci iz B timova iz Portugala, Nemacke, Afro igrace u evropi u b timovima Italije, Kolumbija, Brazila, igrace na pozajmicama.. Ljudi se smeju. Tj lupaju dislajkove i sta sad... Mali je preozbiljan igrac vec sad, tako je talentovan da je to cudo kako smo ga doveli. Samo da dobije sansu umesto Bena lagano. Postajemo matora ekipa, oni opet dislajkove, strucnjaci.. Kad sam napisao da je Deki pogresio u presingu za prva dva gola, gde posle tekme i sam Deki kaze takticki smo pogresili kod ta dva primljena gola, pa prebaci malo na Picinija itd...Popravili se u drugom, a oni prograli i vise sansi opet, vise od nas. To je tim od 300 m, a mi 54m. Picini je tek dosao, sacekajmo da vidimo coveka. Postoje fenomenalni igraci u tim b timovima koji nisu za njih, ali za nas jesu. Kad sam napisao za Edersona igrac Korintijansa na pozajmici u Fortalezi, jos godina mu ostala do isteka. Opet dislajkove, on u Salartini. Mnogo ljudi ne kapira igru, ili su deca? , za njih je svako talenat i Nikolic i Gavric. Ja sam to pisao i pre, kakvi oni. Zasto mi ne radimo kao Sahtjor? Pogresan recept? Onda Bazel? Ludogorec od kad je poceo da dovodi te brazilce za male pare, oni su svake godine ls, Le uz po neku prodaju. Mi smo dobri, ali daj da vidimo malo atraktivnosti u igri, napadni tu Omoniju, Kairat, pokazi da si bolji troduplo. Pa nismo, ko da ih napadne? , kako da igramo jak tempo kad nemamo brzine ni gram. Kataji moze iza spica, da bi dominirao nad pomenutima, potreban je Radonjic, Motika, mnogo jaci igraci, dugonogi u sredini da pokriva veci deo terena, trkaci...jaki i brzi bekovi.. Bicemo dobri na leto 100 posto!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Jedino se ne slažem u vezi Kataija. On mora da pali da bi igrači tipa Motike mogli da se razvijaju. Ben jeste mator ali on i kad igra loše barem ne davi loptu i ne stvara protivniku kontre. Katai ne može iza špica jer to guši Ivanića koji je za klasu bolji fudbaler, što demonstrira u Evropi drugu sezonu za redom. Za Kataijevu platu možeš da dovedeš ( primera radi) Lazara Samardžića i eto ti brže (i bolje) igre za tri klase.
П

Пихи

pre preko 2 godine

Ево ти један "дислајк", само зато што се оптерећујеш минусима... Све остало скоро да си убо
c

comi111

pre preko 2 godine

@Skrbotina: Kataji mora da pali, a Kanga ne? Zauzima mesto mladjem strancu. Pa valjda bolje Kanga da pali i da se dovede Addo? Neki novi Grujic taj tip, sa dugim nogama da pokrije veci deo terena ali da je trkac. Dok pored njega levo igra Ivanic ili Kataji iza njih Sanogo. Kataji mu dodje sad ono sto je bilo sa Kutinjom, sredina da vuce i iznosi loptu napred kao pley, a po potrebi na krilo u nasoj ligi. @Pihi: dao sam ti plus 😀 Ma ne nego samo pratis kako rade veliki klubovi, postoje neki zakoni u tom fudbalu; ko sa kim se uparuje, gde fali brzine, kad se koristi koji igrac, gde da stoji, kako da bude bolji itd
E

El pibe de oro

pre preko 2 godine

@comi111 Kanga je jedini igrac kod nas koji je nezamenjiv.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Jos jednom moram da se nadovezem na ovaj transfer i jos jednom ponovim da je ovo najbolji transfer Crvene Zvezde u poslednje tri godine a nevescu i razloge za to...a to je pre svega njegove godine, talenat koji je nesporan, sama cijena igraca...tehnika i brzina koju nam poslije Radonjica niko nije nadomjestio i koja nam je nasusno falila u tranziciji...i na kraju kvalitetna igra sa obe noge sto nam daje opciju vise u napadu. Jedina zamjerka kod ovog igraca sto shodno svojim godinama nekada zeli sve sam da zavrsi pa umije i da pretjera... ali to ce vec struka da dotjera i poradi na tom segmentu. Gurati ga pod svaku cijenu u prvu postavu i istrajati sa njim a benefite toga ce te vidjeti kroz dve godine...zivi bili pa vidjeli!!!
O

Orao

pre preko 2 godine

Bravooo Zvezdooo! Bravo! Napokon kako treba!!!
M

Manolas

pre preko 2 godine

Odlican transfer. Mali je top igrac. Eksplozivan sa strasnom tehnikom. Sve ovako mlade igrace treba dovodit iz jacih klubova. Bravo za terzu I mrkelu.
M

Mi smo i biticemo fini

pre preko 2 godine

Motika - Kuka i Okaka Čuka
M

Ma da.....

pre preko 2 godine

Bas si duhovit...
M

Ma da.....

pre preko 2 godine

Bas si duhovit...
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Motike i jesu iz okoline Sarajeva al je pitanje da li je mali sa Nišićke visoravni pre će biti sa Borika opština Rogatica.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Naravno za svakog igraca Crvene Zvezde mozzart sport ima sve informacije, a za igraca partizana nikada nista. KAKO JE TO MOGUCE?
B

Buhahaha

pre preko 2 godine

Ne interesuju vas Grobare a kamoli ostale!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pa zato što samo vraćate vojnike NOB-a na pemzijsku radnu akciju.
O

Odlicno Pojacanje

pre preko 2 godine

ODLICAN POSAO UPRAVE I TERZE,MOTIKA JE JEDAN OD NAJVECIH TALENATA U EVROPI I DUPLO BOLJI OD LAZETICA,AKO SMO ZA NJEGA UZELI 5.MIL,OVAJ CE ZA 2-3.GOD VREDETI 10-15.MIL NAJMANJE!
J

Još malo informacija

pre preko 2 godine

Motika se negde provlači kod nemačkih navijača kao neko preambiciozan, arogantan, a to sve verovatno ima veze i sa izjavom Demikelisa, a verovatno i ne mogu da mu oproste što je izabrao Srbiju pre Nemačke. U svakom slučaju, Zvezda dobija pojačanje kakvo nismo mogli verovati da ćemo dobiti. Navijači Bajerna opsedaju vesti pitanjem da li će u sklopu transfera biti pravo preče kupovine. A evo i te vesti iz avgusta 2021. Najbolji strelac FCB II Nemanja Motika nedavno je iz disciplinskih razloga izbačen iz startne postave, otkriva Martin Demikelis: "To su unutrašnji problemi. Rekao sam momcima da su za mene tri najvažnije reči poštovanje, disciplina i onda učinak" Demikelis: "Naravno, znam da on (Motika) predstavlja opasnost po gol. Sve u svemu, on je na dobrom putu. Ali unutrašnje stvari su se desile u protekle dve nedelje nakon kojih sam morao da donosim teške odluke"
J

Još malo informacija

pre preko 2 godine

Mislim nije reč o navijačima nego o pojedincima koji to navode kao njegovu osobinu. Svi su složni da je reč o ultratalentu koji ih napušta naprasno ne za tako veliki novac pa se pitaju da li postoji pravo preče kupovinu. Sa tim pitanjem opsedaju sve vesti.
X

XD

pre preko 2 godine

Bolje dati i 2 miliona za momka koji će možda biti nešto nego kao vi vraćati ove panjeve koji nisu znali ništa ni u cvetu mladosti.
Č

Čarli Braun

pre preko 2 godine

Hasan Salihamidžić je 1992. godine bio na pragu dolaska u Zvezdu.Tada 15-ogodišnji dečak iz Jablanice je kao najtalentovaniji mladi fudbaler u BiH bio skautovan od strane Zvezdinih stručnjaka.Međutim desio se prokleti rat i Hasan je otišao kod rodbine u Nemačku.Ostatak priče uglavnom svi znaju.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Braco je trenirao sa omladincima CZ neko vreme i tada najtalentovaniji fudbaler omladinaca i Zvezde , Cimbal rodom iz Zmajeva , razvaljivao ga je na treninzima driblinzima u serijama . Od probacuśvise puta loptu krosnjhm
D

Doske97

pre preko 2 godine

Motike nisu ni blizu Nisicke visoravni, ne znam odakle vam taj podatak, kroz istoriju se pominje prezime ali ne i kao stalni stanovnici. Takodje bih vam zelio skrenuti paznju da se oznaka za kilometre pise malim snovima ako cemo po SI sistemu, to sto ste vi napisali je skracenica za konvertibilnu marku. I nije red da se bavite etnografijom, treba momku da pruzimo podrsku, mlad je ima potencijal.
A

Armata

pre preko 2 godine

Motike su sa Nišićke visoravni koja se administrativno prostire u opštinama Ilijaš i Olovo severno od Sarajeva. Nemanjina porodica je administrativno pripadala Olovu.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

eto njega u Slovanu iz Bratislave za godinu i po dana
V

Vuc

pre preko 2 godine

Pa ne igra on u malom klubu nego se iz Zvezde ide u Milan,Liverpul...
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Mislis na Saponjica da da
@

@vuc

pre preko 2 godine

Jeste, Granada i Ferencvaros su na nivou Liverpula, Barselone hahahaha
m

milan galic

pre preko 2 godine

zvezdi nije potrebna motika već grabulja.
C

Cica Glisa

pre preko 2 godine

Momci su porijeklom sa Romanije, ne iz ljute Krajine, cast velika braci Krajisnicima a ovo samo napomena da autor pise bez provjere
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Borike-Rogatica blizu Romanije al druga planina Sjemeć.
X

Xaxaxa

pre preko 2 godine

Pa pustite malo novinarsku slobodu, nekako uz Crvenu Zvijezdu ide da se napiše ljuta Krajina. Da ugođaj bude kompletan. To što nije nema veze.
O

Olimpj

pre preko 2 godine

Ovaj mali ne zna sta je uradio... Doso covek iz bajerna u Srbiju... Moze da se oprosti od vrhunskog fudbala a ima potencijala i tek kako,
A

AŠOV

pre preko 2 godine

DISLIKES MOTIKU
G

Gost23

pre preko 2 godine

Po ovome što ste napisali, Zvezda nema nikakvu skauting službu, ali u bukvalnom smislu reči i sve je na kombinacijama uprava-menadžeri igrača. Kakav amaterizam, to je strašno. Sad je potpuno jasno odakle onoliki promašaji sa igračima koji su dovodjeni u Zvezdu!
P

Postic

pre preko 2 godine

Mozda si u pravu da nema velika skaut sluzba ali za ovo drugo nisi
G

Gost667

pre preko 2 godine

verujete nemačkim medijima kao da su oni ista bolji od naših, koji isto tako nagadjaju
j

ja psv !

pre preko 2 godine

ispade CZ Prodaje svoje Talente u Milan a kupuje Talente iz Bajerna HAHAHHAHAHHAHA Bajern je uvijek bio.Filijala CZ haha
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Dobrodošao u Zonu sumraka
A

Alves

pre preko 2 godine

Zašto vi navodite da je plata 200k, kad u Nemačkim medijima piše da je 500k neto ? Od koga se to krije i zašto ? Svesni su svi da igrač ovakvog potencijala ne bi došao u Srbiju za neku siću. Bolje i da se daju pare za mladog talenta, nego za neku novu italijansku prevaru tipa Falćineli, Falko i ekipa . Momak ako odigra dobro i pokaže se, može se vrlo lako naći i na spisku za katar . Talenta ima, volje ima, jedini ko može sa ga uništi je Deki Stanković, pošto on baš nema talenta za posao kojim se bavi…
A

Asilupio

pre preko 2 godine

To si procitao na tviteru, ne lupaj gluposti. Taj novinar je napisao da je moguce da ce imati platu do 500k, sto nije istina. Nije napisao da ima nego je moguce da ce imati.
H

Hereos

pre preko 2 godine

Nemci uvek pišu bruto platu jer placaju poreze...
t

topdžija

pre preko 2 godine

Ovog odmah u prvi tim. Čovek ne što šutira levom i desnom, već je precizan u šutu.
P

PAVEL KUKA

pre preko 2 godine

likes this

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Ovaj ce brzo da dokaze,da ima dve leve noge.Pa ce onda da se digne kuka i motika po terzi madjiji🤣🤣🤣🤣

gemathegreat

pre preko 2 godine

Hoće, sa sve tri leve noge ima da vas napuni pa koliko stane.
M

Mozzart 6667

pre preko 2 godine

Kako ste nezahvalni...ne kazem da je Terza posten ali dok nije dosao dovodili smo Cvetkovića,Bosancica i ostalu elitu i ispadali u prvom kolu evrope a ovo sada vam ne valja! Da se gresi gresi se...kao i svi,Barsa imala para koliko hoces pa zestoko omasila po koji put tako da...
P

Preambula

pre preko 2 godine

Pa kad je ovaj došao? Ni za brata Nikolu a ni za njega nije objavila Zvezda ništa. Niti je na transfermarktu. Šta se dešava?
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Svaka čast za transfer. E da se ovako radilo od početka sad bi imali tim da se nosi sa svakim u ligi evrope. Koliko je samo para bačeno na van la pare u zadnjih 5 godina.
D

Dzoni-1970-

pre preko 2 godine

Bajern da ovo "cudo od deteta" koji reseta tamo za 1,5 miliona, a Zvezda proda onog Lazetica, za kog ni rodjena majka nije cula za 5 mil.? Nesto tu nije normalno... Ili Partizan kao onog malog za 6...
Z

Znojko

pre preko 2 godine

Procitaj ceo clanak ili nemoj komentarisati!Bayern ima pravo prece kupovine sto znaci,bude li mali bio otkrovenje i stignu osmocifrene ponude Bayern je prvi koji ga moze kupiti.Dali su nam igraca koji ima potencijal i koji ce imati utakmice u nogama.Bude li uspeo,vratice ga, ne bude li uspeo opet su dobili kintu za njega.Da li vi mislite da su ovi iz Bayerna sisali vesla?!
D

Dzoni-1979-

pre preko 2 godine

I sta sa tim sto Bajern ima pravo prece kupovine? Sta si ti sad pametno napisao, ne kapiram? Kakve to sve veze ima sa onim sto sam ja napisao?
L

Lol bre

pre preko 2 godine

Ti tebra svoje ime ne mozes dvaput da pogodis. Covek je pametan odgovor dao, kako Bajern moze da ga uzme nazad, za koje god pare bude isao, a veruju da bi se ovde razvio vise. Plus sto je decko zeleo u Zvezdu, i kao nam chine uslugu. Zato je cena niska.
T

Transparentno?

pre preko 2 godine

Zbog čega ovde objavljujete sve iz ugovora (ne kažem da ne treba), a kada su u pitanju ugovori jednog drugog kluba, ne smete da napišete ni jedan red o finansijama?
G

Gost999

pre preko 2 godine

Po stoti put.. Koja je svrha da napisu bilo sta o Partizanu i novcu, kad vi i vasi botovi vec znate unaprijed..? Da napisu manju cifru rekli bi da lazu, da napisu pravu, opet bi rekli da je veca, da napisu visoku, bilo bi otkud pare..? Uostalom, ko garantuje da su ove cifre za Zvezdu tacne?? Sve sto izadje pozitivnk za vas se odmah uzima kao tacno. Ne mogu ni zamisliti kakva bi sprdnja bila da Partizan nekog dovede i kaze doveo ga deda, da dodje neko iz Valensije za manju platu nego sto ima u Spanskoj Primeri, doveli klinca iz Bajerna, ima kao manju platu nego Gobeljic.. A s druge strane, igraci odlaze kao i iz Parrizana, natjerani da oproste dugove za ciste papire.
9

951357

pre preko 2 godine

Bukvalno sam to isto hteo da napišem. Svaki transfer Zvezde se zna koliko je koštao, kolika je plata, koliki su bonusi ako ih ima van timskih, kako je do transfera došlo, sve. A ovamo samo "došao je zbog ljubavi prema gromadi/avangardi" jer se bori za titulu. @Gost999 - što volim kad se praviš lud... Pa izađite sa nekim čak i relativno smislenim ciframa. A ne došli da igraju iz ljubavi, za kikiriki, za pljeskavice, za 100k, a onda kad vas BATuju ili tuže, ispadne da niko nije imao manje od pola miliona.
G

Gost999

pre preko 2 godine

@951357, ne pravim se lud, jeste tako kako sam rekao. Ti si prvi u redu, siguran sam da znas koliko zaradjuju i Natho i Markovic i Jojic i svi ostali.. I po tebi oni garantovano zaradjuju vise od Kataija, Dragovica, Ivanica i sl. Po vama je nemoguce da npr Fejsa se vrati kao slobodan igrac u klub koji ga je i izbacio u svijet, za manje novca i zbog titule, ali vam je savrseno realno da Dragovic momak koji nije ni rodjen u Srbiji, koji jezik slabo nabada, igra u Bundesligi, dodje u CZ za daleko manje novca i to da ispuni zelju dedi? Kako da ne.. U tome se ogleda sva vasa licemjernost.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost999 - naravno da je normalno. Jer prvo, za Dragovića se zna zašto je došao, zna se za koliko igra, i ta plata jeste manja nego što bi je dobio drugde. Ali on za svoje igre imati bonuse koji su u rangu te plate, ako ne i veći, i samim tim ako on i tim dobro igraju, doguraće do dobrih para. Valjda kapiraš da on ima platu 600k, ali da sa bonusima i slično verovatno može do milion i po po nekoj mojoj proceni. Što nije mala suma na kraju godine. I tu onda dolazi emocija - dobiće od Zvezde milion i po a neće od nekog tamo kluba 2 miliona. Drugi skuplji igrači imaju verovatno manje bonuse, pa sa bonusima dokaleme do milion. A ne te vaše fore - došao da igra za ljubav i 100k. Gde da nije. Pa nije Fejsa dobio ništa manje nego Dragović, samo su mu možda bonusi manji pa će da uzme milion, milion i 200k. Isto tako, svi bitni igrači Partizana nemaju manju platu od pola miliona, a neki čak i više od Dragovića. Jer evo ti matematike - kad je dolazio Rikardo, pričali su ovi vaši da mu Arapi nude 3 miliona, a da on u Partizan dolazi za 2 ili 3 puta manje pare. Dakle, 2-3 puta manje od 3 miliona je milion do milion i po. Neka bude manja brojka, dakle, ako je verovati ovima iz vašeg kluba, on igra za milion u Partizanu. Plus bonusi. Šta misliš za koliko igraju Natho, Menig, Marković? Pa Tošić je imao 800k one godine, objavili na TV, nisam ja izmislio, bio najplaćeniji igrač lige u tom trenutku. Znači da niko od ove trojice nema manje od 600k, a verovatno svi imaju oko tih 800k manje-više. I to je plata, plus bonusi. Tako da, matematika je jasna. I jasno je zašto krijete cifre. Jer kao i u košarci, preplaćujete prosek. Ali pošto ste avangarda, ne smete da izađete sa informacijama, jer kad se vidi da igrači primaju u Partizanu više nego u Zvezdi, onda vam propada cela ta bajka o avangardi, o dobrim i jeftinim pojačanjima, o igranju iz ljubavi i ostalim glupostima kojima sebi opravdavate to što nemate pojma.
u

uhhhhhh

pre preko 2 godine

Po tebi sa brojevima,mozda bi sad mi trebali kao ti da lupamo da pricamo kao ti za nase igrace,dovodite igrace Bajerna,odakle vam?Babunski iz Barselone?Onaj da li Lukovic ili kako vec igrac PSV-a?Tako si ti govorio za Asana i jos neke igrace Partizana ali sad ces ti da nadjes po tvom dobrom obicaju novu laz i izgovor da izvrnes istinu
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hahahahah o ovome pricam.. Ti sve znas, koja je onda svrha da se izlazi u javnost? Ovo sto si ti napricao ne znaju ni Iliev, ni Vazura ni Terzic, samo ti. I sad da Partizan objavi cifre, da Mozzart napise clanak, ako se ne uklapaju sa ovim tvojim lupetanjem, ti ces opet reci da lazu. Da sumiramo, Fejsa koji zadnjih godina igra minornu ulogu u svojim timovima, slobodan igrac vjerovatno bez mnogo ponuda, sa bonusima moguce da ce zaraditi vise od reprezentativca Austrije, igraca iz Bundeslige, koji opet kazem nije ni rodjen u Srbiji.?? Ovo je tvoje vidjenje.. Smijesno cak i za tvoje standarde..
9

951357

pre preko 2 godine

Ja sam zato lepo za pismene napisao - informacije su objavili ovi vaši iz Partizana, nisam ih ja izmislio. Drugo, imaš dostupne informacije o platama u Zvezdi. Treće, ko je gde i šta i za koju reprezentaciju, i odakle, nije bitno, informacije su dostupne za skoro sve igrače Zvezde. Nema šta tu da se izmišlja, zna se, imaš ovde na sajtu u detalje. Kao što se za vaše ne zna dok vas ne tuže. A Fejsa je došao iz Arabije, a znamo da tamo niko od miliončeta manje nema, a naročito nema neko ko je iz Benfike otišao tamo. Dakle, imao je verovatno i više. Nek je za ljubav Partizanu rešio da dođe za upola manje - dolazimo do cifre o kojoj pričam. Toliko o tome. Matematika je jasna. A vi izvol'te pa dajte neke konkretne informacije, nekada. A da, igrao minornu ulogu? Znači, ako ne igra plaćaju ga manje, to je tvoja logika?
G

Gost999

pre preko 2 godine

Recimo da je to tvoje sve tacno... Koliko je onda Degenek imao u Zvezdi..? Dosao iz Arabije gdje niko ispod milion nema, kako sam kazes. Nek je Zvezdi malo popustio, pa dosao za npr 600-700hiljada. Sigurno imao bonuse kao i svi. Sigurno su se ti bonusi i ispunili, igrao Evropu, osvojio titule, Kup, uglavno sve sami uspjesi. Da li je on onda nabio preko milion evra godisnje u Zvezdi? Mozda i vise, obzirom da mu je mandat ispunjen uspjesima? Zasto onda nekidan pises kako je on imao 400 000 i nista vise od toga, i cudis se sto su mu duzni 800, jer kao ispada da nije dvije godine primao platu? Ajde po tvojoj logici i matematici, koliko je on imao platu, posto se gubis, u zavisnosti sta ti odgovara pises komentare.. A makar su svi navikli da ti samo s argumentima raspolazes.. :)
K

Karađorđe

pre preko 2 godine

Ponudio ga menadžer? E, a ja taman pomislio da je Mrkelina ideja...
R

RoD

pre preko 2 godine

Menadžer mu je Falji Ramadani
P

Pa1

pre preko 2 godine

Svakog igrača prvo ponudi menadzer! Brdo takvih je uvek u ponudi,treba izabrati pravog i ponuditi prave uslove
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Jeste, sve su dede i tate Zvezdine, hoće to tako. Njemački novinari pišu o plati 500 000 neto, što HSV i ostali njemački klubovi nisu htjeli i mogli da plate za nedokazanog igrača, ni u snu. Bajke su na drugom spratu. Najveći izlazni transfer u istoriji Zvezde? A klauzula mu 5 miliona Evra? U najboljem slučaju sa svim ovim ulaganjima u platu i transfer, Zvezda je na nuli.
4

421

pre preko 2 godine

Gospode Boze kolko zlonamernosti
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Ti bas ne umes da citas tekst? Klauzula 5 miliona?
Р

Роко

pre preko 2 godine

Пише 'ако неки клуб понуди' навођење примера, читај боље.
g

gostivar

pre preko 2 godine

tebra nauci da citas pa se javi...
p

profesror okultis

pre preko 2 godine

sa srecom mali... opravdaj nade koje se u tebe ulazu
k

knn

pre preko 2 godine

Bravo za upravu napokon! Samo jos treba dati šansu njemu i ostalim mladim igračima koji dolaze, to je pravi put u komboinaciji sa našim najboljim igračima..

FicaKg

pre preko 2 godine

Мислим да мали може бар ранг Радоњића да буде, и цена за неке 2,3 године би могла слична да му буде
7

777

pre preko 2 godine

Oce li biti Partizan -Insajd transferi, oko dolaska Fejse Jevtovica, Meninga? Nece ? ah da...
4

4545

pre preko 2 godine

Pa šta ti nije jasno dosli kao slobodni igrači, neznaju kojom nogom losije igraju,bili supertalentovani pre 10 godina ...
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Hahaha pa partizan je po proizvodnji mldih igraca i izlaznim fransferima istih svetlosnim godinama ispred zvezde
R

R.R.

pre preko 2 godine

Vi cigani ste stvarno nenormalni, nazivate ovaj portal grobarskim i onda se ponosite kada Mozzart izađe sa nekim "insajd" informacijama. Odakle im?
G

Gost145

pre preko 2 godine

samo da od motike ne napravimo budak