Luis Suarez i Enrike Serezo (©Reuters)
Luis Suarez i Enrike Serezo (©Reuters)

Može li Atletiko i do Mesija: Ako nešto želiš, sve je moguće

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.20. | 10:22

Predsednik Enrike Serezo blista posle dogovora sa Luisom Suarezom

Nije trebalo tako da bude. Nije trebalo Atletiko da uopšte budi tema. Ali u fudbalu se sve preliva. I muka jednog kluba postane radost drugog. Pa su tako Jorgandžije iskoristile probleme u Barseloni i sa stadiona “Kamp Nou“ dovele nikog drugog do Luisa Suareza.

Atletiko je sada tema broj jedan. Posebno posle blistavog debija Suareza i dva njegova gola u prvom meču u crveno-belom dresu madridskog kluba. I ukupno šest Jorgandžija. Predsednik Enrike Serezo je euforičan kao i javnost, pa na gostovanju na radio stanici COPE odgovara i na najprovokativnija pitanja. A jedno od njih se, u pokušaju da objasni koliko je sada entuzijazma na stadionu Vanda Metropolitano, ticalo i samog Lionela Mesija.

Izabrane vesti

Jer on sledećeg leta može da kao slobodan igrač ide iz Barselone. A kad je već Atletiko uzeo Suareza može li i Mesija?

U životu, ako nešto zaista želiš... Ako Leo Mesi želi da igra sa Luisom Suarezom reći ću mu isto što i slatkišima: ’Dođite za Božić’ Uz nadu, sve je moguće“, zagolicao je Serezo maštu navijačima.

Naravno, ovo i dalje zvuči malo verovatno. Ali zvuči bar lepo. Kao i budućnost Atletika sa Suarezom. I Žoaom Feliksom i Dijegom Kostom. Ne i Edinsonom Kavanijem.

Žoao Feliks nije onaj bezizražajan igrač iz prošle sezone. Sasvim je drugačija osoba. U novoj fazi, promenio se njegov stil, ponašanje. Dijego Kota je igrač kakav je potreban Atletiku. Sezona je dugačka. Ne treba da komplikujemo. A okolnosti oko Kavanija nisu bile iste kao one oko Luisa Suareza. Fantastičan je igrač, ali sve je bilo drugačije. Jednostavno se nije desilo. Nije moja, ni njegova krivica”.

Za kraj, malo i o pregovorima sa Suarezom.

Nije bilo teško. Igrač je došao u klub u kome je hteo da igra. Sve je prošlo savršeno: Bartomeu (predsednik Barselone Đozep Marija) je dobar prijatelj i veliki predsednik. Trenutno, situacija nije sjajna u Barseloni, ali on je uradio ono što je morao”, rekao je Serezo.

I vi ste tako hvalili Bartomeua da vam je suštinski poklonio napadača kakav je Suarez.


tagovi

Enrike SerezoLetnji prelazni rok 2020Lionel MesiLuis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara