Komentari na vest

Može li Nađ da vrati jesenju energiju?

M

Max90

pre 16 dana

UPRAVA NAPOLJE ODMAH SADA ODMAH BOJKOT ODMAH MOTKE U RUKE I PRAVAC UPRAVA
A

Alcatraz Jug

pre 17 dana

Apsolutna i puna podrska za naseg brata Nadja,gospodina Vazuru i Vicelu,kao i celu upravu od pravih navijaca sa juga koji vole svij klub,zato nikad veca podrska za upravu u inat dusmanuma!
s

salajka

pre 17 dana

Zuka, spakuj jedan iz slobodnjaka, Seri neka ih dokrajči. Na terenu se zna ko dobija, jedino je ozbiljna dilema da li će nas biti 70, a grobara oko 200.
B

Banence

pre 17 dana

PUNA PODRSKA ZA NADJA,UPRAVU I VAZURU OD SVIH PRAVIH GRBARA SA JUGA!
V

VAZURA VUCELA SU NASE ZLO

pre 17 dana

DULJAJ ,NADJ !? KO JE BRE SLEDECI KILAVA ,,UPRAVO".SRAM VAS BILO ,PREKO POCETNIKE CUVATE FOTELJE ,HIJENE I KRPELJI .
A

Armija navijaca Partizana

pre 17 dana

KOJI BRE NADJ ! TRAZITE PRAVOG TRENERA ,V. IVICA !
I

Ivic odbio ponudu

pre 17 dana

@Armija Nema nista od ivica, izjavio da nece da se vraca u Srpski fudbal i da ostaje u inostrnstvu!
D

DS1989

pre 17 dana

Svakako moze bolje da leti od Duljaja
L

Logitech

pre 17 dana

Ne moze, on je jos gore resenje nego Duljaj.
D

DAJTE V. IVICA KAKO ZNATE

pre 17 dana

AMATER DO AMATERA. ZVEZDA TRLJA RUKE OPET CE BITI TITULE .
R

Repac Plandište

pre 17 dana

Ne znam da li Nadj moze da vrati energiju, ali znam da uspostavlja sinergiju sa Zeljkom Panticem pumom, Ćujom i Donaldom , crno belom magijom i jos par njih u svojstvu supertenks donatora. Ocekujte da malobrojni Partizanski portali njih jedva desetak Alfreda Nadja u narednom periodu priblize po obozavanju Zelimiru. Sa ovim su se složili...
J

Jadni Repac

pre 17 dana

Kad su tebe pustili iz Kovina? Ti ne govoriš puno, ali kad kažeš, kažeš malo ,ali glupo. Ajde jadnice ne pravi se blesav, znaš ti dobro ko postavlja upravu i trenere u Partizanu I ko ima budžet veći od svih ostalih zajedno, i cijii su FSS I sudijska organizacija i ko ima dug 76 mil evra itd. I to malo obraza sto ste imali, izgubili ste.
R

Repac Plandište

pre 17 dana

Ti meni spominjes Kovin. Ti koji upijajas svaku puminu rec. Oskar je kupio gradjevinare sa severa, na tebe i tebi slicne ne treba da troši pare. Idi slusaj Ćuju i Donalda kada si ograničen kao terasa. Sa ovim su se složili..
M

Može

pre 17 dana

Seri i družina da ga vrate u Teleoptik da dopuni baterije
D

Dragan 1985

pre 17 dana

Vojvodina ako izgubi danas 80% ostaje bez Evrope, Radnicki ide na 59, Cukaricki na 54, jer ce sigurno pobediti ekipe kojima bodovi ne trebaju a jos igraju kod kuce, Vosa ostaje na 51 bod ako izgubi. U kupu nema cemu da se nada. Vosa mora pobediti Partizana danas kako zna i ume ako misli da se domogne Evrope.
I

Iskreno

pre 17 dana

Nije bas tako Radnicki zadnja cetiri kola ocekuje paklen raspored a Vojvodina izlazi iz njega. Vojvodina ce tek igrati sa Lucanima, Napretkom
M

Mile led

pre 17 dana

Jel to onaj što tuče žene???
M

MikeST

pre 17 dana

Vuk Radivojević, Milan Gurović,...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 17 dana

bice uspeh ako ne ispadne iz lige kakav je strucnjak
Д

Дерик Тротер

pre 17 dana

Грмљавина данас са јенеа Игор Дуљај никад не полети Цео живот чекам ја на то И Алберт тако чека свога Дуљаја Чекаааа Да заједно летимо!
P

Partizan i samo Partizan

pre 17 dana

Da li se vraća Dača Pantić i da li igra De Medina napokon?
Д

Дерик Тротер

pre 17 dana

Шта је са Пантићем ? Сплавови су Мека и Демедина само нек се окреће турбина .
B

Burek

pre 17 dana

Isto to se može pitati i za Pavlovića i Živkovića
B

Bolje je pitanje

pre 17 dana

moze li da se vrati STIT?
N

Navijaci

pre 17 dana

NIKAKO NE MOZE. ZA TO TREBA PRAVI ISKUSAN TRENER NE UCENIK !
@

@@@@

pre 17 dana

UZMITE DRUGO MESTO AKO VAS NIJE SRAMOTA
Z

ZoxyNs

pre 17 dana

Vatreno krštenje za Albrehta Nagy. Videćemo kako će da prodje.
Д

Деда

pre 17 dana

Партизане чувај се,половина играча у Војводини је играла за звезду. Како су мекано и без голова одиграли са братским клубом сада ће бити обрнуто. То ме не чуди,али не могу да разумем бившег играче Партизана Ивановића који је у Чукаричком. Мање више што је давао голове,али дивљачки повредити нашег голмана стварно нема смисла. Звезда када отера неког из својих редова они су и даље њихови војници како сами говоре. Зато нам је лига 95 процената црвено-бели
@

@deda

pre 17 dana

Dedusino, ne sramoti se... isprano ti je to malo mozga! Spin, spin i samo spin! Da si gledao utakmicu Vosa-Zvezda video bi da je Vukan Savicevic bio mozda i najbolji igrac bas protiv svog maticnog kluba...ali ti je lakse da kukas i ismisljas lazi, misleci da ce ti tako biti lakse...
B

BokiUSA

pre 17 dana

Mekano? Ljudi izginuli da nas pobede pogodili stativu..koje lupetanje. Ali bez brige Vosa ce vas da vrati na fabricko podesavanje
S

Saša Le

pre 17 dana

Ivanovića ste najurili iz kluba i tražite da vas poštuje. I ono malo što je igrao kod vas uvek kada je ulazio u igru pokazivao je klasu. Navedite bar jednog igrača u postavi Partizana koji može igrati kao on. Verujem da Kovačević još uvek ima problema sa kičmom kako ga je Ivanović izlomio kod trećeg gola.
N

Nenad1246

pre 17 dana

Dobijao je na štit. Nema potrebe da lažete.
G

GOROSTAS.ATEISTA

pre 17 dana

Iz kafića cu da gledam. Hehehehehheheheh.
r

rs090192

pre 17 dana

не може
m

miile sšajkačom legopodšljivu

pre 17 dana

Albert Nađ...TSC...Viktor Orban...Ferencvaroš...kapirate,Hunska veza u Humskoj
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Ne treba biti neki veliki stručnjak da se na teren pošalje najbolji sastav a ne kao pekar da na klupu stavlja najbolje igrače i u igru šalje sabotere zbog kojih strahujemo da ce napraviti penal ili crveni namerno.Ako treba da se plašimo jedne raspale Vojvodine onda i ne treba da idemo u kvalifikacije za LS jer nam tamo nije mesto.
'

'nate

pre 17 dana

Je l to Žeks Puma rekao?
5

566060

pre 17 dana

vama je mesto u zonskoj ligi
C

Chiske1

pre 17 dana

"Raspala Vosa" ocitala lekciju Cuki, TSC i crvenoj vam sestrici i pregazila Radnicki Kragujevac. I to sve u zadnjih 6 utakmica, nesretno izgubila u Topoli a bila bolja.
m

mare fkv

pre 17 dana

Kako ce ''raspala'' Vojvodina da vas raskosti danas, niste ni svesni...
C

Chiske1

pre 17 dana

Mislim da ako Vosa bude igrala kao proslih par utakmica ima cemu da se nada. Po meni je crni blizanac tezi zalogaj od crvenog, pogotovo posle promene trenera tada se dobije neka nova energija. Ono cemu se nadam je da su igraci uz Duljaja i da im je jos vise opao moral u tom slucaju bice pregazeni. Medjutim zivotinja je najopasnija kada je povredjena plus sto partizan je daleko od lose ekipe kako su ga mediji predstavljali da bi skinuli Duljaja jer tako se cela krivica stavlja na trenera a ne na upravu. Duljaj je jako gotivan lik meni kao slaninaru ne bi mi smetalo da u nekom momentu vodi Vosu e toliko ga gotivim! Niste imali gotivnijeg i pristojnijeg trenera jos od Kize, covek je radio screm i to se videlo. Za Nadja imam samo ovu poruku: "Silovo si Nadja Rabreneeeee". Od Vose ocekujem da nastavi da igra kao protiv TSC i crvenog blizanca i cak ako izgubimo nije strasno. Bitno je samo da idemo svim silama do kraja pa sta bude!
G

GOROSTAS.KAFICI

pre 17 dana

Kalaba SNS slika