Stadion u Inđiji (©Starsport)
Stadion u Inđiji (©Starsport)

Mozzart Bet Prva liga Srbije počinje za devet dana: Poznati termini prvog kola, Rad i Trajal na Areni

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.22. | 10:28

Trajal jedini predstavnik regiona Istok

Prvo su na scenu stupili Mozzart Bet superligaši, sada je red i na Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Drugi rang takmičenja u domaćoj fudbalskoj piramidi počeće za devet dana, a danas smo dobili i termine odigravanja utakmica.

Nikome neće biti lako, jer samo pet stadiona ima reflektore, pa će se mnoštvo utakmica igrati u tropskim uslovima tokom dana. Počevši od onih prvih, zakazanih za 30. jul sa početkom od 17.30. Tada su na programu vojvođanski derbi Inđije i Vršca, pa povratničko gostovanje Slobode kod Radničkog iz Sremske Mitroviće i okršaj IMT-a sa novoformirani RFK Novim Sadom 1921, koji je nastao fuzijom starih Kanarinaca sa Proleterom sa Slane Bare. U večernjem terminu prvog dana takmičenja Metalac će pod svetlima reflektora ugostiti Radnički sa Novog Beograda.

Izabrane vesti

U nedelju u dnevnom terminu Loznica i Jedinstvo, u noćnom Metalac i Grafičar. Za kraj kola, 1. avgusta, Železničar i Zlatibor u Pančevu od 17.30, a na Banjici od 19.00 igraće Rad i Trajal, zanimljivo jedini predstavnik Fudbalskog saveza regiona Istok u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Beograd ima četiri kluba (Grafičar, IMT, Rad, Radnički), Vojvodina pet (RFK Novi Sad, OFK Vršac, Radnički Sremska Mitrovica, Inđija i Železničar), koliko i region Zapad (Mačva, Loznica, Jedinstvo Ub, Metalac, GFK Sloboda, Zlatibor). I ništa južnije od Kruševca.

Inače, utakmica Rada i Trajala biće uživo prenošena na kanalima TV Arena Sport. Plan je da ponedeljak bude i rezervisan termin za jednu utakmicu Mozzart Bet Superlige, ali videćemo tek da li će uspeti i da se sprovede u delo.

PAROVI PRVOG KOLA MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE

Subota, 30. jul

17.30: Inđija – Vršac

17.30: Radnički SM – GFK Sloboda

17.30: IMT – RFK Novi Sad 1921

20.00: Metalac – Radnički Novi Beograd

Nedelja, 31. jul

17.30: Loznica – Jedinstvo

20.00: Mačva – Grafičar

Ponedeljak, 1. avgust

17.30: Železničar – Zlatibor

19.00: Rad - Trajal



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeRadnički Sremska MitrovicaRFK Novi SadRadnički Novi BeogradLoznicaJedinstvo UbŽelezničar PančevoFK Trajal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara