Stadion Kraljevica (©Starsport)
Stadion Kraljevica (©Starsport)

Mozzart Bet Superliga i na Kraljevici: OFK Beograd iz – Zaječara

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 10:45

Da novi stadion ne zvrji prazan

Timok 1919 ubedljivo prvi na tabeli, 20 i kusur bodova u odnosu na najbližeg pratioca i čini se da je promocija izvesna. Promocija iz Zone “Istok” u Srpsku ligu, grupu Istok. Za dalji rast – treba vremena, ali da se ozbiljan fudbal igra u Zaječaru dok Timom ne stane na noge pobrinuće se – OFK Beograd.

Prema saznanjima Sport Kluba, Romantičari sa Karaburme od juna će svoje utakmice kao domaćin igrati baš za novootvorenom stadionu Kraljevica. Pa će publika u Zaječaru verovatno moći da zaista prati najbolji fudbal u zemlji, jer OFK je trenutno prvi na tabeli Prve lige Srbije, sa 10 bodova prednosti nad ubskim Jedinstvom.

Izabrane vesti

S obzirom na sve što je pokazao, čini se da niko ne može da zaustavi OFK na putu do Mozzart Bet Superlige, samo je pitanje kako će ih prihvatiti zaječarska publika. Kako bilo, OFK je Komisiji za licenciranje već poslao potvrdu da će povratničku sezonu u elitnom rangu igrati u Zaječaru.

Na Omladinskom stadionu to svakako nije moguće, mada Sport Klub i piše da se plavo-beli sele na Istok baš kako bi se na novom stadionu konačno zaigrao superligaški fudbal.

Timok 1919 svakako mora da poraste.



tagovi

TimokOFK BeogradMozzart Bet SuperligaZaječar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara