Bukajo Saka i Džo Gomez (©Reuters)
Bukajo Saka i Džo Gomez (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal 2,10, Roma 2,45, PAOK 2,10

Vreme čitanja: 3min | ned. 07.01.24. | 10:37

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Arsenal protiv Liverpula u engleskom FA kupu, potom jedinica na Romu u okršaju sa Atalantom u okviru Serije A, odnosno dvojka na PAOK u sudaru sa gradskim rivalom Arisom u grčkoj Superligi. Susrete šampionata Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Arsenal je očigledno u krizi posle samo jedne pobede u poslednjih pet kola Premijer lige. Zbog pristojnog broja bodova, i dalje je u mogućnosti da ostane među najboljih četiri, ali prednost u odnosu na Totenhem na petom mestu je samo jedan bod. Tobdžije su u poslednja dva kola Premijer lige izgubile od Vest Hema (0:2) i Fulama (1:2) u derbijima u Londonu. U FA kupu, Arsenal drži rekord po broju osvojenih trofeja pošto ga je osvojio u 14 navrata. Najnoviji uspeh datira iz 2020. Liverpul je, od svih kandidata za titulu u Premijer ligi, izbegao bilo kakve veće neuspehe. Mersisajderi su pretrpeli samo jedan poraz u 20 kola šampionata i zasluženo su na vrhu tabele sa tri boda prednosti u odnosu na Aston Vilu. Liverpul je u poslednja dva kola pobedio Barnli (2:0) i Njukasl (4:2). Kroz istoriju, Liverpul je osam puta osvajao FA kup, a prethodni put 2022.

ROMA - ATALANTA (NEDELJA, 20.45), KEC 2,45

Roma nije uspela da započne šampionat kako je želela i morala je da nadoknađuje propušteno. Tim Žozea Murinja uspeo je na vreme da se oporavi i dovede se u formu. Uprkos borbi na dva fronta i obilju kadrovskih gubitaka, Vučica je bez problema prošla grupu u Ligi Evrope, a takođe se u potpunosti uključila u borbu za ulaznicu u Ligu šampiona, koja obećava da će biti veoma vruća. Roma je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 28 bodova i pet poena zaostaje za priželjkivanim četvrtim mestom. Ipak, u poslednje vreme Rimljani redovno greše – poraz od 0:1 od Juventusa u prethodnom kolu bio je drugi u poslednja tri kola i već šesti u sezoni. Atalanta je, kao i njen trenutni protivnik, mnogo grešila u uvodnim rundama i dugo joj je trebalo da uđe u formu. Međutim, Boginja se postepeno popravljala i uspela je da prođe grupu u Ligi Evrope, i takođe se postepeno približava četvorici najboljih u Seriji A. Ipak, Bergamaskima još nedostaje stabilnost i trenutno su tek na šestom mestu na tabeli. Četvrtoplasirana Fjorentina je na samo četiri boda, tako da je rano za otpis Atalante. U prošlom kolu Boginja je na svom terenu pobedila Leče rezultatom 1:0.

ARIS - PAOK (NEDELJA, 18.30), DVOJKA 2,00

Aris se nalazi u vodećoj grupi grčkog prvenstva. Solunski klub je sada među prvih šest i trenutno je na petoj poziciji na tabeli, sa četiri boda više od najbližeg rivala Aterasa iz Tripolija. Aris je u poslednjem susretu izgubio upravo od Asterasa u gostima sa 2:3, a u poslednjih pet mečeva pretrpeo je dva poraza, i ostvario dve pobede. Ove nedelje ima težak zadatak, jer ima posla sa PAOK-om u velikom derbiju Soluna. Crno-beli se nalaze na prvom mestu na tabeli Superlige sa 38 bodova, korak ispred drugoplasiranog Panatinaikosa. PAOK je pobedio u 12 mečeva i izgubio samo dva. U poslednjem susretu klub je savladao OFI sa 4:0, postigavši po dva gola u svakom poluvremenu i promašivši dva penala. PAOK je u seriji od devet trijumfa na svim frontovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal
Liverpul
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara