Bukajo Saka (©Reuters)
Bukajo Saka (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal, Real Madrid, Union Berlin i Gent

Vreme čitanja: 3min | sub. 09.12.23. | 11:15

Nigde nećete da nađete veće

Subota je bogat dan širom Evrope. U ponudu više od 600 utakmica današnjeg programa, bukmejkeri Mozzarta za vas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojke na Arsenal i Real Madrid u Premijer ligi, odnosno Primeri, kao i kečevi na Union Berlin u Bundesligi i Gent u Belgiji.

Izabrane vesti

Veliki derbi Premijer lige u Birmingemu. Sastaju se najprijatnije iznenađenje sezone, trećeplasirana Aston Vila i lider Arsenal. Unaj Emeri je preporodio domaćina koji je pobedom pre četiri dana protiv Mančester Sitija pokazao da ove godine ide makar na Ligu šampiona. Tobdžije imaju četiri boda više od današnjeg rivala, četiri vezane pobede u prvenstvu, od kojih je poslednja izvojevana u šestom minutu sudijske nadoknade u Lutonu (4:3), a junak je bio Deklan Rajs. Vila je impresivna na svom terenu, svih sedam pobeda, uz postignuta tri i po gola po meču i samo pet primljenih pogodaka. Arsenal je najboji gost u ligi, ima pet trijumfa i po jedan remi i poraz. Prošle sezone u međusobnim mečevima tim iz Londona je oba puta bio bolji, dobio je u Birmingemu sa 4:2, a u Londonu sa 2:1.

BETIS – REAL MADRID (SUBOTA, 16.15), DVOJKA 1,80

Madriđani su lideri posle 15 kola šampionata Španije sa 38 bodova. Kraljevići imaju tri vezane pobede u Primeri, a pet u svim takmičenjima. Betis je na sedmom mestu. Bez poraza je ekipa iz Sevilje već 10 utakmica. Četa Karla Ančelotija je na gostovanjima pobedila na šest mečeva, a jednom je odigrala nerešeno i poražena. Zeleno-beli su sjajni na svom Benito Viljamarinu, nemaju poraz, pet pobeda i dva remija, uz samo dva primljena pogotka. U proteklom šampionatu je Real bio bolji u međusobnim mečevima. Na svom terenu je dobio sa 2:1, dok je u Sevilji bilo bez pogodaka. Opširniju najavu meča Betis - Real pročitajte OVDE.

UNION BERLIN – BORUSIJA MENHENGLADBAH (SUBOTA, 15.30), KEC 2,25

Prošle sezone svi su u superlativima pričali o Union Berlinu, ali ove košmar u Bundesligi. Poslendnje mesto i grčevita borba za opstanak. Igranje u Ligi šampiona je očigledno bio preveliki zalogaj za ovaj mali klub. Dolazak Leonarda Bonučija iz Juventusa se pokazao kao loš potez. Italijanski štoper se i povredio i neće ga biti danas u Berlinu. U prestonicu Nemačke danas dolazi solidna Borusija iz Menhengladbaha koja igra toplo-hladno. Teško će Koltovi do Evrope, a ne bi trebalo da brinu oko opstanka u eliti. Union ima samo dve pobede na 12 utakmica. Najgori je domaćin u šampionatu sa samo četiri boda na šest utakmica pred svojim navijačima.

GENT – MOLENBEK (SUBOTA, 20.45), KEC 1,37

Na skoro polovini šampionata Belgije, Gent je na trećem mestu sa decet bodova manje od lidera Union Sen Žiloaza. Štrumfovi su u seriji od tri remija. Molenbek se vratio u Župiler ligu, solidan je na 11. mestu i ne bi trebalo da brine oko opstanka. Gent i dalje nema poraz na svom terenu, po četiri trijumfa i nerešena ishoda. Molenbek je poražen na tri od četiri prethodna duela. Vicešampion Belgije je u seriji od 10 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Loše je počeo sezonu, ali sada bi mogao opet da se bori za titulu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara