Fudbaleri Lacija (©Reuters)
Fudbaleri Lacija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bešiktaš 1,90, Lacio 1,42 i Bilbao 2,02

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.01.21. | 10:26

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog četvrtka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

KARAGUMRUK – BEŠIKTAŠ (ČETVRTAK, 14.00), DVOJKA 1,90

Crno-beli iz Istanbula su u seriji od devet mečeva bez poraza, od toga čak osam pobeda. Prethodnog vikenda su slavili protiv gradskog rivala Galatasaraja sa 2:0. Karagumruk ima dve vezane pobede. Na sedam od osam poslednjih utakmica Bešiktaš nije primio gol. Ovo će biti prvi zvaničan duel ova dva tima iz Istanbula. Domaći tim neće moći da računa na suspendovane Enca Roka, Jurea Balkoviča i Bata Erveladzea, dok se u tim vraćaju Ervin Zukanović i Janis Saliburu koji su se oporavili od povreda. Opširnije o današnjim mečevima turskog šampionata pročitajte OVDE.

LACIO – PARMA (ČETVRTAK, 21.15), KEC 1,42

Na krilima pobeda u gradskom derbiju protiv Rome (3:0) prethodnog vikenda, Lacio večeras želi plasman u četvrtfinale Kupa Italije protiv Parme koje igra slabije nego prošle sezone. Gosti sa Tardinija nisu pobedili devet mečeva u nizu, dok su Rimljani slavili na tri prethodne utakmice u Seriji A. Parma je redovna mušterija Lacijala koji imaju devet vezanih pobeda protiv današnjeg rivala.

IBICA – ATLETIK BILBAO (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,02

Bilbao posrće u Primeri, ali je specijalista za kup takmičenja. Prošle nedelje je dobio i Real i Barselonu i osvojio Superkup Španije, a igraće i finalni meč prošlosezonskog Kupa kralja sa Sosijedadom. Baskijci danas idu u Ibicu, ali ne u provod nego da izbore plasman u osminu finala Kupa kralja. Ovaj trećeligaš je u prethodnoj rundi eliminisao Seltu iz Viga. Bilo je čak 5:2, pa crveno-beli moraju da budu oprezni.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvoteBešiktašLacioAtletik BilbaoBilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara