Lorenco Insinje i Čiro Imobile (©Reuters)
Lorenco Insinje i Čiro Imobile (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 1,68, Šamrok 1,45!

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 11:07

Nigde nećete moći da nađete veće

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog petka izvadila dva zanimljiva meča koji se igraju u sklopu Evropskom prvenstva i šampionata Republike Irske.

Bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Vreme je za Euro. Zavesu otvaraju Turska i Italija u Rimu, koji se sastaju u sklopu 1. kola Grupe A. Šenol Guneš je stvorio ekipu koja želi da učini nešto posebno na ovom turniru. Snažan timski duh i pojava pravih kvalitetnih igrača koji igraju širom Evrope stvorili su dosta uzbuđenja kod Turaka. Trio iz Lila, koji čine Jusuf Jazidži, Zeki Čelik i Burak Jilmaz, okitili su se prošlog meseca titulom u Francuskoj. Iskusni Jilmaz, kapiten Turske, bio je jedan od najboljih napadača na Starom kontinentu prošle sezone i sa asovima poput Džengiza Undera i Hakana Čalhanoglua može da računa na gomilu prilika. Što se Azura tiče, neuspeh na Svetskom prvenstvu 2018. značio je da je potreban novi početak, a bujna italijanska ekipa Roberta Mančinija izgleda kao potencijalno dobra priča na predstojećem Evropskom šampionatu. Navalni deo koji sačinjavaju Federiko Kjeza, Lorenco Insinje i Domeniko Berardi, uz dokazanog strelca Čira Imobilea, uliva strah u kosti rivalima, te od Italije treba očekivati pogotke. Turska i Italija se nisu sastale gotovo 15 godina, a u dosadašnjih osam dvoboja Azuri su ostvarili pet pobeda, dok su tri susreta okončana remijem.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

ŠAMROK - FIN HARPS (PETAK, 21.00), KEC 1,45

Šamrok Rovers ostaje u kontaktu sa Slajgo Roversom, koji je u naletu i stacioniran je na liderskoj poziciji. Ipak, Šamrok mu je samo bod daleko, pošto je najzad prekinuo niz bez slavlja koji se protezao na tri duela. Pobeda nad Longfordom pre dve sedmice bila je veštačko disanje za Hupse, koji brane titulu. Večeras ih očekuje domaći susret sa Fin Harpsom, koji je šestoplasiran i daleko od zone evropskih kvalifikacija, ali i borbe za opstanak. Gosti su slavili samo jednom na pet proteklih duela, ali bolje rezultate beleže na gostujućem terenu.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara