Džonatan Dejvid, napadač Kanade (©AFP)
Džonatan Dejvid, napadač Kanade (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Kanada 1,70, SAD 1,55

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 10:33

Nigde nećete da nađete veće

Sreda je siromašan dan kada su u pitanju fudbalski mečevi, ali bukmejkeri Mozzarta spremili su za noćne mečeve kvalifikacija za Mundijal u Kataru, u Konkakaf zoni, dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Neizvesne kvalifikacije za tlu Severne i Srednje za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Kanađani su samo jednom bili na najvećem takmičenju, davne 1986. godine u Meksiku. Posle remija sa Meksikom i Jamajkom ovog meseca, imaće šansu protiv Paname da upišu tri boda i povećaju šanse za jedno od tri mesta koje vodi na Mundijal. U ovim mečevima mrežu Kanadu ne brani kapiten Crvene zvezde Milan Borjan. On se tek oporavio od korona virusa, a za ovu reprezentaciju zbog povreda u ovom ciklusu ne može da igra napadač Bešiktaša Kajl Larin. Najveće nade navijači na stadionu BMO fildu u Torontu očekuju od fudbalera Lila Džonatana Dejvida i oporavljenog univerzalca Bajerna Alfonsa Dejvisa. Panama ima bod više od domaćina. U prošlom kolu ova zemlja Srednje Amerike je napravila iznenađenje, slavila je u Panami Sitiju protiv SAD-a sa 1:0. Poslednja dva meča ovih selekcija završeni su bez golova.

SAD – KOSTARIKA (ČETVRTAK, 01.00), KEC 1,55

Amerikanci su na željenom drugom mestu koje donosi plasman u Katar krajem naredne godine, ali posle osam bodova u prva četiri kola, pre tri dana je doživljen poraz od Paname (0:1). Na tom meču Jenkiji su razočarali ne samo porazom nego i igrom. Za 90 minuta nijednom nisu uputili šut u okvir gola domaćina. Kostarika je posle četiri meča bez pobede, konačno slavila u San Hozeu protiv Salvadora (2:1) u petom kolu, i to posle preokreta u drugom poluvremenu. Tvorci tri boda bili su fudbaleri Alahuelensea, iskusni Brajan Ruiz i Selso Borhes. SAD su u ovim kvalifikacijama osvojili četiri boda na svom terenu na dve utakmice. Kostarika je oba meča u gostima odigrala bez pogodaka, protiv Paname i Hondurasa. Amerikanci su poslednja tri duela pobedili noćašnjeg rivala, a mreža Jenkija se nijednom nije zatresla za tih 270 minuta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara