Marselo Bijelsa (©Reuters)
Marselo Bijelsa (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lids 2,05, Bašakšehir 1,68, Sporting 1,58

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.12.20. | 10:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove nedelje bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

LIDS - BARNLI (NEDELJA, 13.00), KEC 2,05

Lids se letos vratio u Premijer ligu i tu želi da ostane, ali nije uvek lako opravdati renome i veličinu kluba. Trenutno je na 15. mestu sa 17 bodova iz 14. kola. Današnji rival je samo poziciju i četiri boda iza, ali u sjajnoj seriji od četiri utakmice bez poraza. Postavlja se pitanje koliko može da potraje niz Klaretsa, koji su preživeli mečeve sa znatno renomiranijim rivalima. Lids bi mogao da je prekine.

BAŠAKŠEHIR - KASIMPAŠA (NEDELJA, 17.00), KEC 1,68

Prvak Turske nije na istom nivou u šampionatu ove sezone, daleko je od vrha, ali po igračom sastavu kadar je za velike stvari. Trenutno je na 16. mestu s tek tri boda više od zone ugroženih, ali se čini da mu je učešće u Ligi šampiona napravilo mnogo problema. Sada kada je završio sa Evropom može da se koncetriše na prvenstvo, a idealan rival za start dobre serije trebalo bi da bude Kasimpaša, koja je je sakupila tri boda više. U međusobnim susretima po pravilu domaći teren donosi bodove, pa sve ide na "vodenicu" Bašakšehira.

BELENENSES - SPORTING (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 1,58

Trećina šampionata Portugalije samo što nije odigrana, a najbolji utisak ostavio je Sporting. Lisabonski sastav je jedini neporaženi tim u Primeiri, sa samo dva iksa iz 10 duela i osam ostvarenih pobeda. Večeras gostuje Belenensesu, koji je u sredini tabele i već je čuven po tome da igra vrlo tvrdo. Na njegovim mečevima viđeno je tek 12 golova do sada, a sa Sportingom ne stoji baš najbolje. Poražen je na šest prethodnih dvoboja, pa deluje da bi mogao i u sedmom.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara