Fudbaleri Maroka (©Reuters)
Fudbaleri Maroka (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Maroko 1,45, FCSB 1,26, PSŽ 1,25!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 10:51

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog petka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

MAROKO - RUANDA (PETAK, 17.00), KEC 1,45

Maroko će težiti da nastavi tamo gde je stao u prvoj rundi Afričkog prvenstva. U ponedeljak je klimavom pobedom protiv Togoa krenuo u odbranu titule iz 2018. godine, dok je njegov današnji rival Ruanda igrala nerešeni sa Ugandom. Pobeda bi Maroku garantovala prolaz u narednu fazu, odnosno četvrtfinale, i ona je veoma izvesna, jer je Ruanda skoro zaboravila kako je to postići gol ili pobediti. Selekcija Vensana Mašamija igrala je 0:0 na pet prethodnih mečeva, bez pogotka je na sedam minulih duela, a bez pobede na prethodnih devet.

FSCB - VOLUNTARI (PETAK, 19.00), KEC 1,26

U prestonici Rumunije čekaju na krunu već šest godina. Prošle sezone FCSB je osvojio Kup posle pet godina bez trofeja, ali ove sezone mogao bi da se najzad dokopa trona. FCSB je lider, mada mu se suficit istopio na samo jedan bod u odnosu na drugoplasirani Kluž, i sve to posle samo dve pobede u prethodnih pet kola. FCSB na svom terenu večeras dočekuje Voluntari, rivala koji je u katastrofalnoj formi i bez pobede već osam kola. Čekaće verovatno još...

PSŽ - MONPELJE (PETAK 21.00), KEC 1,25

Ni u jednom prvenstvu u ligama petice ne postoji klub koji je toliko dominantniji i koji se značajno odvojio od konkurencije kao PSŽ. Istina, trenutno stanje na tabeli to ne ukazuje, jer Sveci dele lidersku poziciju sa Lilom, ali verovatno je i Dogama jasno da će Parižani u jednom momentu dodati gas i ostaviti ih u prašini. Možda baš večeras kada na Park prinčeva stigne Monpelje, koji je u padu, s obzirom na to da nije pobedio na poslednjih šest prvenstvenih utakmica.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara