Viktor Osimen (©Reuters)
Viktor Osimen (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Nigeriju i Mađarsku

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 11:35

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalno rezervisan za zagrevanje za buran fudbalski vikend širom planete, ali je ponuda smanjena usled reprezentativne pauze.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Nigeriju u marokanskom Marakešu spram Gane (ovaj duel možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju) i jedinica na Mađarsku u sukobu sa Tursom u prijateljskim susretima.

Izabrane vesti

Nigerija u poslednje vreme igra veoma ubedljivo. Pobedila je na pet od šest poslednjih mečeva i u odličnom je stanju. Istina, u prethodnom susretu došlo je do poraza od Obale Slonovače od 2:1 u finalu Kupa afričkih nacija. Prošlo je više od mesec dana od tada, i trebalo bi da su se Super orlovi oporavili na mentalnom planu. Gana nije baš konstantna. Trijumfovala je samo u jednoj od osam poslednjih mečeva. Crne zvezde imaju probleme u defanzivi, pošto su primile šest pogodaka u tri prethodna dvoboja. Jedina pobeda u ovom kalendarskom periodu rezultatom 1:0 ostvarena je protiv Madagaskara.

MAĐARSKA - TURSKA (PETAK, 20.45), KEC 2,45

Mađarska je imala odličnu kampanju u kvalifikacija za Euro 2024. Tim nije pretrpeo nijedan poraz u svojoj grupi, ostvarivši pet pobeda i tri poraza, i plasirao se na završni turnir Evropskog prvenstva sa prve pozicije. Uspeli su Mađari da završe sa četiri boda razlike ispred najbližeg pratioca reprezentaciju Srbije. U poslednjem meču Mađarska je na svom terenu samouvereno pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1. Mađarska je neporažena na 12 prethodnih mečeva. Turska se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. borila za prvu poziciju sa Hrvatskom i na kraju je za poen završila ispred Vatrenih. Tokom čitavog ciklusa kvalifikacija, turski sastav je pretrpeo samo jedan poraz. Treba napomenuti da je reprezentacija pokazala veoma pragmatičan fudbal i pre svega se oslanjala na odbranu jer je na osam mečeva primila samo sedam golova. U poslednjoj utakmici Turska je remizirala sa Velsom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara