Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Rakov i Bragu

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 10:59

Nigde nećete naći veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U jeku je čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je jedinica poljski Rakov protiv kiparskog Arisa iz Limasola, kao i kec na portugalsku Bragu protiv TSC-a iz Bačke Topole, srpskog predstavnika u trećem kolu borbe za evropsku elitu.

Izabrane vesti

Rakov je već uspeo da prođe dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako osigurao makar nastup u Ligi konferencije tokom jeseni. Ipak, ekipa Davida Švarge ima mnogo više ambicija, pa će biti veoma interesantno isprastiti njihov nastup u obračunu sa Arisom. Tim iz Čenstohove eliminisao je ranije Floru i Karabag, a u ligi je posle dva kola osvojio četiri boda. Aris je prvi put u istoriji prošle sezone postao šampion Kipra. U prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipa iz Limasola nije imala problema sa BATE Borisovom, pobedivši u oba meča - 5:3 i 6:2. Prema rezultatima poslednjih utakmica jasno je da kiparski klub igra napadački fudbal. U Poljskoj će sa ovakvim pristupom biti teško, jer je Rakov veoma oprezan.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vikend za dvoje u hotelu Ramonda + 10.000 rsd

---------------------

BRAGA - TSC (UTORAK, 21.00), KEC 1,23

Braga, osvajač trećeg mesta u portugalskom prvenstvu prošle sezone, ulazi u borbu za učešće na najprestižnijem klupskom turniru. Tokom priprema za novu sezonu Portugalci su odigrali pet mečeva i uspeli da pobede u četiri. Poslednja je u generalnoj probi pre 10 dana preslišana Nica sa 2:0. TSC će debitovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pre nedelju i po dana počelo je prvenstvo Srbije, a u prvom meču tim iz Bačke Topole odigrao je nerešeno sa Partizanom (3:3), dok je u drugom kolu savladao Radnički u Nišu 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara