Igrači Šerifa (©Reuters)
Igrači Šerifa (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Šerif i Zrinjski

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 09:57

Nigde nećete da nađete veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U narednih mesec i po biće čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je jedinica na Šerif protiv Farula, kao i kec na Zrinjski protiv Urartua u sklopu revanša prve runde kvalifikacija za evropsku elitu.

Izabrane vesti

Šerif je bio toliko siguran u svoje sposobnosti da nije igrao ni prijateljske mečeve pre početka kvalifikacija. I platio je cenu za to, izgubivši od rumunskog rivala u Konstanci sa 1:0. Sada mu je potrebna samo pobeda kod kuće, a da bi izbegao produžetke potrebno je da slavi sa najmanje dva pogotka razlike. Pobedom na svom terenu minimalnim rezultatom Farul je napravio korak ka narednoj rundi. Nije blistao rumunski prvak, čak je i moldavski šampion stvorio više prilika da stigne do gola i otuda će Farulu da bude teško da sačuva mir u revanšu.

ZRINJSKI - URARTU (UTORAK, 1,60), KEC 1,60

Zrinjski je odigrao dobar prvi meč protiv predstojećeg protivnika Urartua u Jermeniji. Mostarski sastav je igrao čvrsto u odbrani, nije srljao u napadu i otuda je uprkos manjem posedu lopte i udaraca na gol, izvojevao prednost 1:0). Prvi put u istoriji Urartu je prošle sezone postao šampion Jermenije, pa ne čudi što je i pored inicijative u prvom meču, izgubio. Jednostavno nema dovoljno iskustva za nastupe na takmičenju ovog nivoa. Sada Jermeni nemaju šta da izgube, a treba im samo pobeda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara