Saša Kalajdžić i trener Pelegrino Mataraco (©Reuters)
Saša Kalajdžić i trener Pelegrino Mataraco (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Štutgart i Union Sen Žiloaz

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 10:27

Nigde nećete naći veće

Petak je uvod za buran i bogat vikend. Lista je sve deblja, uskoro kreću i one najbolje lige na Starom kontinentu. Bukmejkeri Mozzarta i za danas su bili široke ruke i ponudili su vam dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Štutgart u Drezdenu protiv Dinama u prvom kolu Kupa Nemačke i kec na Union Sen Žiluaz protiv Šarlroe u drugom kolu belgijske Župiler lige

Izabrane vesti

Kreće i sezona u Nemačkoj mečevima prvog kola kupa. Dinamo u Drezdenu dočekuje Štutgart. Domaćin je prošle sezone ispao iz Cvajte u baražu sa Kajzerslauternom, dok su popularne Švabe tek u posednjem kolu uspele da izbore opstanak u Bundesligi. Jasno je ko je favorit, ali ovo takmičenje je uvek specifično. Igra se samo jedan meč, pa su iznenađenja česta. Štutgart je ovog meseca bio odličan u prijateljskim mečevima. Dobio je sva četiri duela, između ostalih i Valensiju i Brentford. Ovi timovi su igrali poslednji put u sezoni 2019/2020 u Cvajti. Tada je Štutgart u obe utakmice pobedio, sa 3:1 kod kuće i 2:0 u gostima.

UNION SEN ŽILOAZ – ŠARLROA (PETAK, 20.45), KEC 1,85

Union Sen Žiluoz je prošle sezone bio hit u Belgiji. Malo je falilo da osvoji titilu. U plej-ofu za šampiona je poklekao, pa je Klub Briž opet prvi presekao vrpcu u Župiler ligi. Tim iz Brisela je na premijeri prvenstva prošle nedelje odigrao nerešeno u gostima (1:1) protiv Sint Trojdena. Šarlroa je lider jer je u prvom kolu ostvarila najubedljiviji trijumf. Na svom terenu je pobedila Epen sa 3:1. U proteklom šampionatu u oba meča je Union dobio narednog rivala i to veoma ubedljivo. Na svom terenu je slavio sa 4:0, dok je u gostima dobio crno-bele sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara