Igrači PSV-a (©AFP)
Igrači PSV-a (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSV 2,50, Linfild 1,85

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 10:38

Nigde nećete naći veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U jeku je čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je dvojka na holandski PSV protiv škotskog Rendžersa u sklopu prvog meča plej-ofa za evropsku elitu, kao i kec na Linfild u sudaru sa Kliftonvilom u okviru šampionata Severne Irske.

Izabrane vesti

Vicešampion Škotske Rendžers startovao je u Ligi šampiona od trećeg kola kvalifikacija. Uspeo je da kod kuće slavi 2:1 protiv Serveta, dok je u Ženevi odigrao 1:1. Rendžersi se, nesumnjivo, klade na to da će, kao i pre godinu dana, da prođu u grupnu fazu. Tada ih je žreb, kao i sada, spojio sa timom iz Ajndhovena. U Glazgovu je bilo 2:2, a u revanšu u Holandiji 1:0 za Policajce. PSV je samouvereno prošao austrijski Šturm u trećem kolu kvalifikacija (4:1 i 3:1). Nesumnjivo će se štićenici Petera Boša truditi da prekinu ne baš uspešnu seriju u Ligi šampiona, jer tim od 2018. nijednom nije uspeo da se probije u grupnu fazu.

LINFILD - KLIFTONVIL (UTORAK, 20.45), KEC 1,85

Jedini maksimalni posle tri runde u prvenstvu Severne Irske su Linfild i Kliftonvil, koji se sukobljavaju u okviru zaostalog susreta prvog kola. Linfild je lani završio na drugom mestu sa šest poena manje od prvaka Larna, dok je Kliftonvil bio četvrtoplasiran. Trenutno, Kliftonvil deluje odlično, sa tri ubedljive pobede i gol-razlikom 10:0, dok je Linfild postigao osam, a primio četiri pogotka. Linfild je slavio u prethodna dva međusobna obračuna, a Kliftonvil je trijumfovao samo jednom na 12 proteklih dvoboja na svim frontovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara