Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Bešiktaš 1,96, Menhengladbah 1,97, Levante 2,40!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 10:41

Nigde nećete moći da nađete veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Turske, Nemačke i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

BAŠAKŠEHIR - BEŠIKTAŠ (PETAK, 17.00), DVOJKA 1,96

Taman su u Bašakšehiru odahnuli posle dugo čekane pobede, a na megdan im dolazi Bešiktaš. Aktuelni branilac titule ove sezone se bori za opstanak, i u prošloj rundi je slavljem na gostovanju Genčlerbirligiju uspeo da izađe iz opasne zone. Bio je to prvi trijumf Bašakšehira posle 10 prvenstvenih susreta u kojima je postio, a sada će morati da se suoči sa vodećim timom, koji blista. Bešiktaš je u seriji od pet pobeda, ima samo jedan poraz na 16 poslednjih ligaških mečeva i veliki je favorit da taj niz nastavi protiv lokalnog rivala.

AUGZBURG - MENHENGLADBAH (PETAK, 20.30), DVOJKA 1,97

Menhengladbah je u velikom padu forme. Otkako je obelodanjeno da će trener Marko Roze da napusti klub i preseli se na kraju sezone u Dortmund, Koltovi ne mogu da se sastave. Ne znaju za pobedu na sedam minulih susreta u svim takmičenjima i morali bi pod hitno da se vrate na pravi put ako ne žele da ostanu bez izlaska na međunarodnu scenu. Večerašnji rival Augzburg u poslednjih pet utakmica ima dve pobede, dva poraza i remi. Poslednji međusobni okršaj završen je remijem, dok je pre toga Borusija čak tri puta slavila.

LEVANTE - VALENSIJA (PETAK, 21.00), KEC 2,40

Levante i Valensija imaju velikih problema s izostancima, jer i jednima i drugima nedostaje pet standardnih igrača. Gosti su u nešto boljoj formi, a sigurno u ovu utakmicu ulaze puni samopouzdanja pošto su u poslednjem prvenstvenom kolu na domaćem terenu savladali Viljareal pogotkom Guedesa u sudijskoj nadoknadi. Levante iza sebe ima veoma pristojnu kampanju i nedavno je zaustavljen na poslednjem stepeniku pred finale Kupa kralja od Bilbaa, a na to se nadovezao prošlonedeljni poraz u gostima Sosijedadu. Sada mu sledi duel sa lokalnim rivalom, od kojeg je bolje plasiran na tabeli i ima priliku da pojuri mesto u Ligi Evrope u finišu sezone.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara