Fudbaleri RB Lajpciga (©Reuters)
Fudbaleri RB Lajpciga (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,93, Leverkuzen 1,46, Sosijedad 1,70!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 10:55

Nigde nećete moći da nađete veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Nemačke i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - ovog vikenda biće dostupni od 10 do 23, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

LEVERKUZEN - BILEFELD (NEDELJA, 13.30), KEC 1,46

Odahnuli su u Leverkuzenu posle prošlonedeljnog trijumfa nad Menhengladbahom, koji je, istina, u još težem stanju. Bio je to prekid serije od pet mečeva bez pobede u svim takmičenjima, usled koje su Farmaceuti ispali od Jang Bojsa iz Lige Evrope, i dodatno iskomplikovali sebi situaciju u borbi za mesto u Ligi šampiona iduće sezone. Danas Bajer očekuje sudar sa Bilefeldom, koji je u zoni ispadanja i bez pobede je na sedam minulih prvenstvenih duela. Na njima je čak pet puta poražen i svaki put sa barem dva gola razlike.

RB LAJPCIG - AJNTRAHT (NEDELJA, 15.30), KEC 1,93

Derbi runde u Bundesligi. Drugoplasirani RB Lajpcig dočekuje Ajntraht, koji je na četvrtom mestu i igra sjajno ove sezone. Bikovi su pre četiri dana ispali iz osmine finala Lige šampiona od Liverpula, pa sada mogu mirno da se posvete teškim bundesligaškim naporima, što će svakako da bude i današnji sudar sa Orlovima. Domaćin je favorit, ima šest uzastopnih pobeda u ligi, dok je Ajntraht u minula dva susreta zabeležio poraz od Verdera i remi sa Štutgartom, ali da će se predati u situaciji kada je blizu istorijskom plasman u Ligu šampiona, ni slučajno. Mada, Lajpcig bi da skine krunu Bajernu, drži korak za Bavarcima i ne sme da kiksne.

GRANADA - SOSIJEDAD (NEDELJA, 16.15), DVOJKA 1,70

Dok je ligaška forma Granade bila, blago rečeno, nezadovoljavajuća od početka ove kalendarske godine (2-3-6), Sosijedad je samo jednom izgubio u prvenstvu (4-4-1). Otuda je sastav iz San Sebastijana i dalje u igri za mesto u Ligi šampiona. Sosijedad je bez poraza na sedam minulih ligaških duela, pa će seriju pokušati da produži na tlu Granade, koja je sakupila 12 bodova manje. Domaćin je pozicioniran u sredini tabele, a verovatno boljeg plasmana u Primeri ga je koštao uspeh u Ligi Evrope. Za razliku od Sosijedada koji eliminisan nedavno od Mančester Junajteda, Granada je izbacila Napoli, i na dobrom je putu da se preko Moldea dokopa četvrtfinala Lige Evrope. U ligi se zna, Sosijedad je daleko bolji.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara