Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Sparta 2,07, Juventus 1,55, Dortmund 2,35!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.03.21. | 10:31

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će tri interesantna duela današnjeg programa - iz osmine finala Lige šampiona i prvenstva Holandije - u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

VVV VENLO - SPARTA ROTERDAM (UTORAK, 18.45), DVOJKA 2,07

Dvoboj ekipa u katastrofalnoj formi. Venlo ima pet poraza zaredom u prvenstvu Holandije, dok Sparta ne zna za trijumf već osam kola. Početak godine bio je savršen za Venlo, koji je sakupio 13 od mogućih pet utakmica u novoj godini, a potom, pravo niotkuda, pomenuti "kanal", kojim je ponovo uvučen u borbu za opstanak. Sa druge strane, tim iz Roterdama dugo je boravio u sredini tabele, ali ga je serija bez pobede dovela u situaciju da je samo dva boda iznad večerašnjeg rivala. VVV deluje žalosnije, sa 20 primljenih golova u minulih pet utakmica, i tako loša odbrana je velika šansa Sparte.

JUVENTUS - PORTO (UTORAK, 21.00), KEC 1,55

Juventus je, pomalo neočekivano, u Torino doneo negativan rezultat iz prvog meča osmine finala Lige šampiona. Poražen je 2:1 u Portu, a moglo je da bude još i neugodnije da Kjeza nije postigao utešni pogodak pred kraj utakmice. U tom slučaju Juve bi morao da lovi pobedu s tri gola prednosti, a ovako mu je dovoljan i jedan. Jasno je da su domaći ovde favoriti, cilj je osvajanje Lige šampiona, a koliko je ozbiljan u toj nameri Andrea Pirlo je pokazao protiv Lacija, kada je Kristijana Ronalda ostavio na klupi i čuvao za ovaj dvoboj. I bez njega Stara dama je pobedila Lacijale i sada puna samopouzdanja čeka Portugalce.

DORTMUND - SEVILJA (UTORAK, 21.00), KEC 2,35

Nemci su iz Španije doneli pristojnu prednost i u revanšu će učiniti sve kako bi je i sačuvali. Slavili su u Andaluziji 3:2, što znači da gosti iz Sevilje moraju da pobede s minimalno dva gola razlike, ili s jednim ako će dati barem četiri pogotka. To, pak, znači da možemo očekivati njihov pritisak od prvog minuta. Naime, jasno je kako će i Borusija tražiti pogodak, jer to je jednostavno njen način igre. Zanimljivo, u dvoboj i jedni i drugi ulaze s prvenstvenim porazom, s time da kriza gostiju traje već duže vremena. Ispali su iz Kupa, sada im se smeši eliminacija iz Lige šampiona, a u prvenstvu su vezali dva poraza. Dortmund nema tih problema i izuzmemo li poraz u derbiju od Bajerna, vratio se u dobru formu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Juventus
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara