Foto: AFP
Foto: AFP

Mozzart promo kvote: Malme 1,53, Brentford 2,75, Barnsli 2,35!

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 11:33

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedeljka dve poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke za susrete Premijer lige i španske Segunde.

Izabrane vesti

MALME - KALMAR (PONEDELJAK, 18.30) KEC 1,53

Malme je sezonu ortvorio uz blage oscilacije, međutim, na tri susreta kao domaćin osvojio je sedam bodova te je Kalmar pred veoma teškim zadatkom da i sedmi uzastopni susret u prvenstvu ostane neporažen. Gosti, u šest kola imaju dve pobede i četiri remija, međutim nisu prikazali impresivnu igru i danas će se naći napravom testu. Glavni zadatak domaćina biće da nađe ključ za čvrstu odbranu Kalmara.

BORNMUT - BRENTFORD (PONEDELJAK, 19.00) DVOJKA 2,75

Plej-of Čempionšipa otvoriće Bornmut i Brentford, a eventualna pobeda gostiju predstavljala bi značajan korak ka finalu i pre revanša. Trenutna forma je na strani Brentforda koji je nanizao četiri terijumfa, dok je domaćin u poslednja tri susretaporažen. Na ruku gostima ide i učinak u prethodna tri međusobna susreta s obzirom da je u sva tri slavio.

BARNSLI - SVONSI (PONEDELJAK, 21.15) KEC 2,35

Barnsli duel na domaćem terenu očekuje kao idealnu priliku da stekne prednost pred revanš, ali i upiše prvu pobedu u susretima sa Svonsijem posle 15 utakmica. Gosti su u prethodnih pet utakmica ostvarili samo jednu pobedu, a upravo oscilacije rivala ulivaju dodatnu nadu Barnsliju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara