Igrači Sportinga (©Reuters)
Igrači Sportinga (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Sporting 2,40, Lids 2,40, Selta 1,95, Real Madrid 1,65!

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.05.24. | 10:48

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog sportskog programa doživljava kulminaciju, a pred vama su ovog ponedeljka četiri promo kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke za susrete finala Kupa Portugalije, potom u borbi za promociju Premijer ligu, u okviru Primere (sve mečeve šampionata Španije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), ali i finalne bitke fajnal-fora za pobednika košarkaške Evrolige.

Izabrane vesti

Porto je podbacio ove sezone u šampionatu. Tim Serža Konseisaa je verovatno očekivao da će konkurisati za nacionalnu titulu, ali je završio tek na trećem mestu na tabeli. U Ligi šampiona Zmajevi su se ponašali više nego pristojno, uspeli su da izađu iz grupe, ali su izgubili od Arsenala u osmini finala. Sporting je imao veoma jaku sezonu i opravdao je status jednog od glavnih kandidata za titulu. Tim Rubena Amorima je od prvih rundi pokazivao kvalitetan fudbal i brzo postao lider, ne dozvoljavajući nikome da mu se približi. Lavovi su unapred sebi obezbedili titulu šampiona Portugalije i na kraju su završili ispred Benfike sa 10 bodova razlike. Danas imaju priliku da osvoje Kup.

LIDS - SAUTEMPTON (NEDELJA, 16.00), KEC 2,40

Pre početka sezone, Lids je uz Lester smatran možda i glavnim pretendentom za direktnu ulaznicu u Premijer ligu, ali ovaj status nije baš opravdao. Dugo je tim Danijela Farkea boravio na drugom mestu, ali je na kraju završio kao trećeplasiran i morao je u doigravanje. U polufinalu plej-ofa, Lids nije imao problema sa Noričem savladavši ga sa 4:0 u dva sukoba. Sautempton je, kao i sadašnji rival, definitivno očekivao direktan povratak u Premijer ligu, ali nije uspeo da se nosi sa zadatkom. Tim Rasela Martina se nije borio ni za drugo mesto i na kraju je završio četvrti. U obračunu sa Vest Bromvičom u polufinalu plej-ofa, Sveci su bili jači, remi bez golova u gostima i pobeda kod kuće od 3:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

SELTA - VALENSIJA (NEDELJA, 16.15), KEC 1,95

Uzastopne pobede u Primeri obezbedile su Selti opstanak. Sada u timu iz Viga imaju priliku da ostvare tri pobede zaredom, mada te šanse izgledaju sumnjive s obzirom na to da su samo Osasuna, plus Almerija i Granada, ove sezone izgubili više utakmica kod kuće u diviziji od Selte - sedam puta. S obzirom da je Valensija bila na putu da se kvalifikuje za Evropu sredinom aprila, sezona Slepih miševa je otišla dovraga - pet poraza na šest prethodnih mečeva znači da bi mogli da padnu na deseto mesto. Trener Ruben Baraha još može da potvrdi da je njegova prva puna kampanja bila uspešna usred finansijskih ograničenja pošto je klub završio na razočaravajućem 16. mestu u sezoni 2022/23.

REAL MADRID - PANATINAIKOS (NEDELJA, 20.00), KEC 1,65

Došlo je vreme da se kruniše košarkaški vladar Evrope. Panatinaikos je bio drugi na tabeli u osnovnom delu sezone Evrolige sa skorom 23 pobede i 11 poraza. Izabranici Ergina Atamana su stigli na fajnal-for i tamo se u polufinalu obračunali sa Fenerbahčeom. Tim iz Atine nije ostavio šansu Feneru savladavši ga rezultatom 73:57. Najbolji igrač Panatinaikosa bio je Matijas Lesor, koji je imao 17 poena i 10 skokova. Rival Zelenih u finalu je Real Madrid, aktuelni branilac evropskog trona. Tim Ćusa Matea prelako je prošao u finale. U ligaškom delu sezone bio je prvi na tabeli sa skorom 27-7, a u polufinalu Real je slomio otpor Olimpijakosa savladavši ga sa 87:76. Pobedu je obezbedio Džanan Musa sa 20 poena, dok je Mario Hezonja postigao 12.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara