Dragoljub Zbiljić (©MN Press)
Dragoljub Zbiljić (©MN Press)

Mozzart Sport saznaje: Dragoljub Zbiljić novi predsednik FK Vojvodina

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 18:11

Spremaju se velike promene na Karađorđu

Uz Crvenu zvezdu i Partizan, Vojvodina je treći srpski klub sa najdužim stažom igranja na međunarodnoj sceni. Ipak, Novosađani će naredne sezone propustiti evropske kvalifikacije drugi put u tri godine. Nije ih bilo 2019, a pauziraće i narednog leta.

Delovalo je da su plasmanom u polufinale Kupa Srbije, kada su savladali Rad 4:0 i prekinuli niz od šest uzastopnih poraza, pa potom vezali još dve prvenstvene pobede u mečevima sa Proleterom i Napretkom, izabranici Dragana Radojičića izašli iz krize, međutim, usledila je nova negativna serija od pet izgubljenih utakmica. U njima je Vojvodina ostala bez finala kupa, a i bez šansi da se u preostala dva kola Superlige domogne četvrte pozicije, koja vodi u Evropu.

Izabrane vesti

Po saznanjima Mozzart Sporta, po završetku slabe sezone u Vojvodini se spremaju ozbiljne promene. Mogli ste već da čitate o potencijalnom povratku Milana Rastavca na klupu novosadskog superligaša, ali to neće biti sve. FK Vojvodina uskoro će dobiti i novog predsednika, koji bi trebalo da bude imenovan na Izbornoj skupštini krajem maja kao naslednik Dragoljuba Samardžića. Očekuje se da to bude trenutno prvi čovek Odbojkaškog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić.

Pod komandom uspešnog privrednika, odbojkaši su osvojili pet vezanih titula prvaka Srbije, pa se u Novom Sadu nadaju da bi svojim odlukama mogao da preporodi i fudbalsku sekciju Stare dame. Zbiljić je, po informacijama iz kluba, predlog mnogih koji su u svakodnevnoj vezi sa Vojvodinom, od navijača i sportskih radnika, preko zaposlenih do veterana. Smatra se da bi svojom odlučnošću i mirnoćom mogao da uspostavi kontrolu nad turbulentnom situacijom u kojoj se Vojvodina trenutno nalazi.



tagovi

SD VojvodinaFK VojvodinaOK VojvodinaDragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara