""
""

MOZZART Sport uz Dorćolce

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.17. | 11:44

Nastavljena akcija Novi dresovi za nove šampione

Društveno odgovornom akcijom pod nazivom „Novi dresovi za nove šampione“ najposećeniji sportski portal  MOZZART Sport je donirao nove fudbalske dresove beogradskom fudbalskom klubu Dorćol. Sportisti dorćolskog kluba ponosno će zaigrati u novoj sportskoj opremi već u sledećoj utakmici protiv fudbalera Banskog.

Izabrane vesti

Fudbalski klub Dorćol osnovan je davne 1952. godine i trenutno se takmiči u srpskoj ligi Beograd kao i u SOS Ligi budućih šampiona i „Fair Play“ ligi.

Klub se nalazi nadomak Kule Nebojša na Kalemegdanu, a teren FK Dorćol poznat je u čitavom svetu jer je upravo tu sniman film Montevideo bog te video. Klub u svom sastavu ima omladinsku školu i školu fudbala u kojoj fudbalske veštine stiče oko 150 dečaka i devojčica koji svakodnevno treniraju i predstavljaju ovaj klub. Pored domaćih takmičenja škola fudbala učestvuje i na međunarodnom turnirima sa FIFA i UEFA licencom.

Ono po čemu se ovaj klub izdvaja je društveno odgovorna akcija koju organizuje klub i najmlađoj deci pruža besplatnu školu fudbala kroz koju žele da podstaknu razvoj fudbala među mališanima i pruže podršku roditeljima. Ovaj projekat prepoznala je UEFA i uputila klubu poziv za učešće na turniru „Tura Trofeja 2016“.
„Zahvaljujem se portalu MOZZART Sport koji nam je izašao u susret i donirao vredan poklon, dve garniture dresova u kojima ćemo nastupati u Banskom. Potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje“, izjavio je Zoran Sredić, direktor omladinske škole FK Dorćol.

„U želji da podstaknemo što veći broj mladih da zavole i zaigraju fudbal, ovoga puta smo našom akcijom obradovali beogradski fudbalski klub Dorćol i obezbedili igračima nove dresove u kojima će nizati mnogobrojne pobede. MOZZART Sport će i u narednom periodu nastaviti sa akcijom doniranja sportske opreme u cilju popularizacije sporta širom Srbije“, izjavila je Sonja Savić, PR menadžer kompanije MOZZART.


tagovi

deo tvog životaDorćolMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara