Saigrači teše Miloša Jojića posle gola za 1:1 (©Starsport)
Saigrači teše Miloša Jojića posle gola za 1:1 (©Starsport)

Mučne scene u Humskoj: Stanojević izveo Jojića posle greške, publika ga vređala

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.04.22. | 15:00

Repriza Fajenorda, pa podrška saigrača uzdmranom vezisti

Repriza nedavnih dešavanja iz meča sa Fajenordom. Kad je u prvom susretu osmine finala Lige konferencije Aleksandar Stanojević zamenio Miloša Jojića, publika u Humskoj je iskusnog vezistu uzela na zub i koncertom zvidžuka kakav se ne pamti ispratila „rođenog“ igrača na klupu. Nešto slično se ponovilo u susretu trećeg kola plej-ofa na istom mestu protiv TSC-a.

Razlog je, verovatno, užasna reakcija Jojića u akciji koja je prethodila pogotku Stefana Vukića za vođstvo tima iz Bačke Topole. Na ne baš spretno dodavanje golmana Aleksandra Popovića, nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda i Kelna je promašio loptu (!?), što je ekipa Žarka Lazetića brzopotezno kaznila i povela.

Izabrane vesti

Od tog trenutka Jojić kao da se „ugasio“. Svaki njegov narednih kontakt s loptom malobrojna publika – jedva da je na tribinama bilo 1.000 gledalaca – propratila je negodovanjem i vređanjem, takvim da izaziva jezu. Toliko je bilo neprijatno da je posle narednog duela, u kome je dozvolio Mihajlu Banjcu da mu ukrade fudbal, trener Stanojević podigao s klupe Lazara Markovića, što je bio signal da će izvršiti izmenu.

Posle užasnih, pogrdnih, povika sa tribina, kad je četvrti sudija podigao tablu sa brojem 39, što je trebalo da označi da Jojić napušta teren, navijači su tu odluku šefa stručnog štaba pozdravili ovacijama. Usput, Jojića do klupe ispratili zvižducima.

Reakcija je bila ekspresna. Ušao je Marković – usput, Stanojević je zamenio i štopera, tako što je Siniša Saničanin dobio šansu umesto Igora Vujačića – Partizan samo na trenutak prebacio u brzinu više i pogocima Bibarsa Natha iz slobodnog udarca u 41. te Rikarda Gomeša u 42. preokrenuo rezultat do odlaska na odmor.

Zanimljivo, obojica strelaca su golove proslavili trčanjem do klupe na kojoj je sedeo Miloš Jojić, pozivajući ostatak ekipa da podrže uzdmranog saigrača. Grešio jeste, ali ovaj pakao sa trbina zaslužio nije.


tagovi

Miloš Jojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara