Munas Dabur (©Reuters)
Munas Dabur (©Reuters)

Munas Dabur u Srbiji zbog potpisa ugovora: Igraće kod Marka Nikolića

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.23. | 15:49

Izraelski napadač novi član Šabab Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Vest da je Munas Dabur u sredu sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla brzo se proširila gradom. Ređala su se nagađanja o razlogu dolaska izraelskog napadača u Srbiju, a preovladavalo je mišljenje da je stigao zbog Crvene zvezde. Jasno je, činjenica da je novi trener crveno-belih Barak Bahar Izraelac navodila je na takav zaključak. Međutim, nisu u pitanju crveno-beli.

Po saznanjiam Mozzart Sporta, iskusni napadač doputovao je u Srbiju na potpis ugovora sa Šababom Al Ahlijem iz Dubaija, čiji je trener Marko Nikolić. Tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata priprema se u Srbiji za predstojeću sezonu, pa otud i dolazak 31-godišnjeg Izraelca.

Izabrane vesti

Dabur u novi klub stiže kao slobodan igrač pošto se sporazumno rastao sa Hofenhajmom godinu dana pre isteka ugovora, a po informacijama izraelskih medija potpisaće dvogodišnji ugovor kojim će mu biti garantovana plata u iznosu 2.000.000 evra po sezoni.

Prošle sezone je u 24 utakmice dao osam golova i imao dve asistencije, a ukupno je za četiri sezone u Hofenhajmu sakupio 99 nastupa u kojima je dao 29 i asistirao za 10 pogodaka. Prethodno je igrao za Makabi Tel Aviv, Grashopers, Red Bul Salcburg i Sevilju.




tagovi

Munas DaburMarko NikolićAl Ahliujedinjeni arapski emiratiLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara