MVP izraelske lige pregovara sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.19. | 13:02

Crno-beli nude Voldenu 300.000 dolara godišnje

Traži Partizan pojačanja i van područja na kojima je radio Andrea Trinkijeri. Posle Italije i Nemačke, pogled je crno-bele odveo do Izraela, gde su nanišanili MVP lige u prethodnoj sezoni. Kori Volden, as Hapoel Holona, u pregovorima je sa Partizanom, javljaju izraelski mediji.

Borba za njegov potpis biće žestoka. Voldena traže i Makabi iz Tel Aviva, najveći klub u Izraelu, kao Hapoel iz Jerusalima, ali i Armani iz Milana, mada je njemu bio rezervna opcija, jer je na bekovskim opcijama dolaskom Serhija Rodrigeza već dobrano popunjen.

Izabrane vesti

Izraelci tvrde da znaju i koliko je Partizan ponudio američkom beku – 300.000 dolara godišnje. Eventualnim dolaskom u Beograd, Volden bi prvi put imao priliku da zaigra u Evrokupu posle tri sezone nastupanja u Ligi šampiona.

Volden je prošle sezone u dresu Hapoel Holona imao impresivan učinak od 18,5 poena, 3,7 skokova i 5,1 asistencije prosečno po meču.

Američki bek je od 2016. godine u Evropi, gde je igrao za Ostande i potom za izraelski Hapoel

Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo plejmejkera Nemanju Gordića i krilo Rašona Tomasa. Kao gotova stvar pominjao se i centar Vilijam Mozli, za kojeg još nema zvanične potvrde da je potpisao, dok je za Ostina Holinsa stigao zvaničan demant od njegovog menadžera da dolazi u Partizan.

Nedavno je trener crno-belih Andrea Trinkijeri otkrio da klub ima velike probleme u dovođenju domaćih igrača i da zbog toga mora da se orijentiše na strance. Za sada u timu Partizana, osim najavljenih novajlija, su i starosedeoci Markus Pejdž, koji istina ima i srpski pasoš, Bondža Si i Aleksej Nikolić, reprezentativac Slovenije. 

Klub su napustili Aleks Renfro, Džok Lendejl, Amar Gegić, dok će Uroš Trifunović naredne sezone igrati na pozajmici u Megi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara