Naćo na korak od Saudijske Arabije, zarađivaće četiri puta više nego u Realu

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 22:36

Da sve bude interesantnije, glavni operativac u čitavom poslu je bivši sportski direktor Barselone Ramon Planes

Nema mnogo aktivnih fudbalera koji se mogu pohvaliti takvom trofejnom riznicom kakva je Naćova. Dete Real Madrida je čitav tok dosadašnje karijere proveo na Santjago Bernabeu, ali je rešio da se u 35. godini prvi put otisne izvan domovine. A od toga će se prekaljeni defanzivac debelo opariti. Samo sitini detaljni dele Naća od potpisa dvogodišnjeg ugovora sa Al Itihadom za zaradu od 20.000.000 dolara po sezoni.

Četiri puta manji novac zarađivao je izdanak Realove omladinske škole u Madridu nego što će mu sledovati u Saudijskoj Arabiji, a najinteresantinije u čitavoj operaciji jeste što je sportski direktor kluba iz Džede Ramon Planes, bivši dugogodišnji prvi čovek Barseloninog sportskog sektora. Upravo je Planes u razgovorima sa vlasnicima kluba insistirao da je Naćo idealan čovek za saudijskog velikana i da vredi uložiti ogromna sredstva u igrača takvih kvaliteta.

Izabrane vesti

Poslednjih sedmica klubovi sa Bliskog istoka konkretizovali su interesovanje za Naća, za kog se do pre petnaestak dana činilo da je izabrao odlazak u MLS. Malo po malo, ulazili su Špancu petrodolari pod kožu, Ramon Planes ga je obasipao velikim pričama i unosnom ponudom, a Naćo na kraju nije mogao da odoli zovu megalomanskog ugovora. Samo sitini detalji dele Realovu klupsku legendu od prvog potpisa u karijeri za bilo koji drugi klub.

Naćo će se u Al Itihadu pridružiti bivšem saigraču Karimu Benzemi koji je kako prenose španski mediji izuzetno zadovoljan činjenicom što će dobiti starog druga. Reklo bi se, taman da malo ubije dosadu i prekrati vreme preostalog ugovora...


tagovi

Naćo FernandezReal MadridAl Itihad

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara